További miniszterek kommentálták Andrej Danko kijelentéseit. Az SNS elnöke Richard Raši és Erik Tomáš szerint is hazudik

camera

1

További miniszterek kommentálták Andrej Danko kijelentéseit. Az SNS elnöke Richard Raši és Erik Tomáš szerint is hazudik

Erik Tomáš (Fotó: TASR) 

Megosztás

Richard Raši befektetési miniszter is kommentálta Andrej Danko vasárnap tett kijelentéseit. „Valaki a saját problémáit próbálja leplezni azzal, hogy megtámadja a Hlas minisztereit“ – írta Raši a Facebookon anélkül, hogy Andrej Dankot közvetlenül megnevezte volna.

Erik Tomáš munkaügyi miniszter szintén kifogásolta Andrej Danko szavait. Az SNS elnöke azt állította, hogy Tomáš nyomást gyakorolt ​​rá a szülői nyugdíj eltörlése kapcsán. Erik Tomáš a Facebookon hazugságnak nevezte Danko kijelentéseit, írja a TASR-re hivatkozva a DenníkN. „Sem a munkaügyi minisztérium, sem én nem kezdeményeztem a szülői nyugdíj módosítását. Ez a konszolidációs csapat javaslata volt, amelyben az SNS-nek is volt jelöltje” – mondta a miniszter.

Elmondása szerint Danko korábbi pozícióival nemcsak a szülői nyugdíj jelentős csökkentéséhez, hanem a hadsereg több száz millió eurós felfegyverzéséhez is hozzájárult. „Munkaügyi, szociális és családügyi miniszterként ezzel nem értettem egyet, ami a koalícióban ismert“ – tette hozzá Tomáš.

Danko kijelentéseiről

Ministerstvo Kultúry Slovenskej RepublikyKult MINOREU Fond Regionálneho RozvojaIntegrovaný regionálny operačný program