Szlovákiában elfogták Róbertet, aki a gyanú szerint Bécsben megerőszakolt és agyonvert egy 91 éves nőt!

camera

1

Szlovákiában elfogták Róbertet, aki a gyanú szerint Bécsben megerőszakolt és agyonvert egy 91 éves nőt!

Forrás: Joj TV 

Megosztás

Az 52 éves szlovákiai, magyarul is beszélő férfi ellen európai elfogatóparancsot adtak ki az osztrákok, a szlovák rendőrségnek sikerült elfognia. A gyanú szerint a középkorú férfi megerőszakolhatta a 91 éves nőt, majd úgy megverte, hogy belehalt sérüléseibe.

Mint arról korábban már beszámoltunk, a gyilkosság még szeptember elején történt Bécsben, az osztrák rendőrség a helyszínen talált DNS-nyomok alapján pedig egy szlovákiai állampolgárt jelölt meg gyanúsítottként.

A férfi azóta szökésben volt, a Joj TV-nek pedig sikerült kiderítenie, hogy azóta az unokahúgánál rejtőzködött a Losonci járásban.

“Ha én ezt tudom, vagy meglátom az interneten, biztos kihívom rá a rendőröket” – árulta el az unokahúga a tévének. Elmondta azt is, hogy a férfi szeptember 6-án jött haza Szlovákiába, azt állítva, hogy kiutasították Ausztriából. A történtekkel összefüggésben viszont semmit nem mondott és a viselkedésében sem volt semmi gyanús.

“Amikor hazajött, egyáltalán nem tűnt úgy, mint aki valakit megölt. Nyugodt volt, jókedvű, egyáltalán nem volt feszült” – fogalmazott, a hétvégén viszont véget ért a nyugalmuk, amikor az udvarukat és a házukat ellepték a rendőrök. A rajtaütés meglepte Róbertet, de már nem volt hova menekülnie.

A férfi unokahúga csak ezután tudta meg, mivel gyanúsítják a nagybátyját, és nem is fogta vissza a véleményét.

"25 év kevés neki. Kasztrálniuk kellene vagy villamosszékbe ültetni" - jegyezte meg.

A férfi egyelőre Szlovákiában van őrizetben, a kerületi rendőrség még nem nyilatkozott az ügyében.

Ministerstvo Kultúry Slovenskej RepublikyKult MINOREU Fond Regionálneho RozvojaIntegrovaný regionálny operačný program