Ismeretlen jármű gázolta halálra a fiatal férfit, a sofőr elhajtott a helyszínről

camera

1

Ismeretlen jármű gázolta halálra a fiatal férfit, a sofőr elhajtott a helyszínről

Forrás: TV JOJ 

Megosztás

A rendőrség vizsgálja egy 21 éves férfi halálának a körülményeit, aki Kúty (Senicai járás) és Brodské (Skalicai járás) községek között vesztette életét.

A TV JOJ információi szerint a fiatal férfi vasárnap kora reggel az út mentén haladt a két község között, sötét öltözéket viselt, az eset idején pedig még sötét volt. A jelek szerint a fiatalembert elgázolta egy ismeretlen jármű, amelynek sofőrje aztán elhajtott a helyszínről. A szemtanúk szerint a gyalogos zenét hallgatott, ugyanis fülhallgatóját és mobiltelefonját is néhány méterre a holttestétől találták meg.

A helyszínelés szinte egész délelőtt tartott, a rendőrök minden fontos nyomot begyűjtöttek, illetve rögzítettek. A rendőrség vizsgálja az eset körülményeit, halálokozás, valamint elsősegélynyújtás elmulasztásának bűntette ügyében indított nyomozást. A hatóság a nyilvánossághoz fordult segítségért – arra kéri az embereket, hogy aki szemtanúja volt az esetnek, vagy információval rendelkezik a járműről és sofőrjéről, az hívja a 158-as számot.  

Ministerstvo Kultúry Slovenskej RepublikyKult MINOREU Fond Regionálneho RozvojaIntegrovaný regionálny operačný program