Szörnyű: Fogorvosa elkábította, majd megerőszakolta a modellt

camera

3

Szörnyű: Fogorvosa elkábította, majd megerőszakolta a modellt

Kép forrása: Instagram/@lolrelai 

Megosztás

Az Instagram-modell azt hitte, egy egyszerű műtétre készül, de ehelyett valami egészen más várt rá. A lányt megerőszakolta a fogorvosa, miután elkábította és elrabolta.

Stefania Costache elárulta, hogy fogászati ​​műtétre ment, de fogorvosa ehelyett elkábította, elrabolta és bántalmazta. Costin Iulian Berechet fogorvos, aki elkövette ezt a szörnyű tettet, most börtönben van, számolt be róla a Nový Čas.

Stefania azt mondta: „2020 januárjában egy orvos írt nekem az Instagramon, hogy felajánljon egy cserét, legalábbis így értettem. Voltak problémáim a fogaimmal, ami látható volt, de nem tudtam kezelni ezeket, mert az túl drága lett volna.“

„Amikor írt nekem, lehetőséget láttam a probléma megoldására, és úgy döntöttem, hogy utánajárok, mit lehetne tenni“ – magyarázta. Akkor még nem tudta, hogy örökké bánni fogja ezt a döntését. A fogorvos azt ajánlotta, hogy megjavítja a modell fogait, ha cserébe a lány reklámozza őt az Instagram-oldalán.

Ehelyett azonban a fogorvos a találkozás során elkábította és megerőszakolta. Berechet fogorvost bűnösnek találták, és a romániai bírák tíz évre bebörtönözték.

A férfi tagadta a vádakat, de a bíróság a múlt héten bűnösnek találta. A fogorvost 10 év börtönbüntetésre ítélték, emellett 40 000 font kártérítést is kellett fizetnie áldozatának. A börtönből való szabadulása után öt évre eltiltják a fogorvosi tevékenységtől.

Ministerstvo Kultúry Slovenskej RepublikyKult MINOREU Fond Regionálneho RozvojaIntegrovaný regionálny operačný program