Jákli Mónika már bánja, hogy megbocsátott Boráros Gábornak, miután megcsalta őt (VIDEÓ)

  • Bulvár
camera

1

Jákli Mónika már bánja, hogy megbocsátott Boráros Gábornak, miután megcsalta őt (VIDEÓ)

Fotó: RTL 

Megosztás

A szlovákiai magyar influenszer azt mondja, fogalma sincs, hogy élte túl, amikor tudomást szerzett párja hűtlenségéről.

Jákli Mónika visszagondolva már bánja, hogy adott egy újabb esélyt Boráros Gábornak, amikor megcsalta őt a terhessége ideje alatt és a kislányuk születésénél. Az anyuka nem lenne hajlandó találkozni sem vele. Azt sem érti, hogyan élte túl azt az időszakot, hiszen 4 hónapig egyedül maradt az újszülött kisbabájával – írja a Blikk a Tihanyi Péter podcastjében elhangzottakra hivatkozva.

A Boráros-Jákli páros az RTL Nyerő Páros című műsorában vallottak a kapcsolatuk mélypontjáról, amikor az MMA-harcos megcsalta a párját, Mónika pedig erről a szülőszobán szerzett tudomást, miután életet adott közös kislányuknak.

A hír hallatán az influenszer teljesen összeomlott, saját bevallása szerint fogalma sincs, hogy élte túl azt az időszakot. Bár sokan ellenezték azt, hogy visszafogadja hűtlen párját, ő mégis adott egy újabb esélyt neki, mert úgy gondolta, a családjuk sokkal többet ér ennél a baklövésnél, miközben azt sem akarta, hogy a közös kislányuk apa nélkül nőjön fel.

Később aztán új fejezetet nyitottak az életükben, és új otthonba is költöztek. Úgy tűnt, minden megoldódott köztük, de hiába kezdtek tiszta lappal, végül úgy tűnik, zátonyra futott a kapcsolatuk, a hírt maga Mónika is megerősítette, ezt állítja legalábbis a story.hu.

"Senki nem akart erről még beszélni, de nem friss a dolog"

– idézte a lap Mónikát.

Az édesanya Tihanyi Péter podcastjében felidézte a sérelmeket, és elmondta, sok mindent másképp csinálna. “Fogalmam sincs, hogy hogy éltem amúgy túl… Mikor megtudtam a kórházban, hogy megcsalt, kedden szültem, csütörtökön tudtam meg és vasárnap mentem haza. Én úgy voltam vele, hogy nem mondom meg neki. Nem úgy viselkedett Gábor, ahogy kellett volna, hogy nem tudtam ezt tovább tűrni. Adtam neki egyébként 4-5 napot, de nem volt otthon. Mindig elment reggel, valamikor délután benézett és újra elment… Mi teljesen egyedül voltunk a Zorával szinte négy hónapig. Hogyha most történne ez, nemhogy esélyt nem adnék neki arra, hogy beszéljen velem, hanem semmi, tehát semmi! Nem szeretném megbeszélni, nem akarnék vele találkozni…” – emelte ki.

Jákli Mónika egyébként szerdán az RTL Reggeli vendége volt, és amikor a műsorvezetők arról kérdezték, mi a helyzet Gáborral, csak ennyit felelt: „Jól van. Szerintem most alszik, de jól van.” Nádai Anikó rögtön pontosított is a kérdésen, hiszen az rendben van, hogy a férfi alszik, de vajon Mónikával közös ágyban, vagy sem. A lány erre így válaszolt: „Vannak dolgok, amiről nem beszélek, és ez egy olyan dolog.”

Ezt megerősítve Mónika Instagram-sztoriban leszögezte, senkinek nem adott interjút, sem pedig indokot, hogy a nevében beszéljenek. Leszögezte, továbbra sem fog reagálni semmire a témával kapcsolatban, mindenki higgyen amit csak akar.

Ministerstvo Kultúry Slovenskej RepublikyKult MINOREU Fond Regionálneho RozvojaIntegrovaný regionálny operačný program