Személyautó ütközött villamossal Pozsonyban

camera

1

Személyautó ütközött villamossal Pozsonyban

-illusztráció- (Fotó: TASR) 

Megosztás

Hétfő este villamosnak ütközött egy személyautó Pozsony Dúbravka városrészében, a Harmincova és a Schneidera Trnavského utca kereszteződésében.

A pozsonyi regionális rendőrség szóvivője, Michal Szeiff megerősítette ezt a TASR-nek. Az ütközés következtében a villamos kisiklott. Az autó sofőrjét kórházba szállították.

A rendőrséget nem sokkal 18 óra után riasztották a balesethez. “Egyelőre tisztázatlan okból egy Peugeot 208 típusú személygépkocsi villamosnak ütközött. Az ütközés következtében a villamos leszaladt a sínekről, a gépjármű vezetője beszorult a járműbe, a kihívott mentők szállították be az egyik kórházba” – magyarázta Szeiff.

A baleset következményeinek elhárítása során ezen a szakaszon egy sáv járhatatlan volt. A baleset pontos okait és körülményeit a rendőrség már vizsgálja.

A pozsonyi közlekedési vállalat (DPB) arról tájékoztatott, hogy 18.00 órától az X4-es vonal pótlóbuszjárata közlekedik Károlyfalu (Karlova Ves) és Dúbravka között. A baleset miatt felfüggesztették a 4-es villamost a Károlyfalu (Karlova Ves), Kútiky – Dúbravka, Pri kríži szakaszon.

A cikk szerzői

Ministerstvo Kultúry Slovenskej RepublikyKult MINOREU Fond Regionálneho RozvojaIntegrovaný regionálny operačný program