Vesztes mérkőzésről hazafelé tartva borult fel kocsijával az ismert szlovák ketrecharcos

camera

1

Vesztes mérkőzésről hazafelé tartva borult fel kocsijával az ismert szlovák ketrecharcos

Forrás: Instagram/@patrik_kincl 

Megosztás

Közúti balesetet szenvedett Patrik Kincl ismert szlovák ketrecharcos és felesége, miközben Frankfurtból tartottak hazafelé.

A 35 éves sportoló az Instagram-oldalán számolt be az eset körülményeiről.

„Fejjel lefelé ülök, közben pedig már nyomom is a Toyota SOS-gombját. Kérdezem a feleségemtől, hogy jól van-e, de már egyből az operátorral is beszélek. Odaszaladnak az első emberek, akik valóságos hokimeccset csinálnak a telefonálásomból. Kikötöm a biztonsági övem, majd a feleségemét is, és kiadom őt az embereknek. Sokkos állapotban van, de örülök, hogy még azelőtt beteszik őt az autójukba, mielőtt a mentőautó megérkezne. Én így intézni tudom a dolgokat az autóval kapcsolatban” – közölte Patrik.

Egyúttal cáfolta azokat a találgatásokat, miszerint túl gyorsan hajtott volna. Elmondása szerint annak összessége okozta az egész balesetet, hogy vizes volt az út, neki pedig a meccs után sajgó testtel kellett vezetnie. Patrik tehát minden bizonnyal megcsúszott járművével, amit megpróbált az út szélére manőverezni, az árokban viszont felborult.

Szerencsére sem ő, sem felesége nem sérült meg komolyabban, autójuk viszont totálkáros lett.

Patrik és felesége az Oktagon 62 frankfurti tornáján vett részt, ahol a ketrecharcos középsúlyban igyekezett megvédeni címét, ellenfele, Kerim Engizek viszont jobbnak bizonyult nála.

A cikk szerzői

Ministerstvo Kultúry Slovenskej RepublikyKult MINOREU Fond Regionálneho RozvojaIntegrovaný regionálny operačný program