Végső elkeseredésében ölte meg szüleit a 44 éves férfi? A holttesteket a ház új tulajdonosa találta meg

camera

1

Végső elkeseredésében ölte meg szüleit a 44 éves férfi? A holttesteket a ház új tulajdonosa találta meg

Fotó: Rendőrség (Facebook) 

Megosztás

A rendőrség gyilkosság ügyében indított eljárást azt követően, hogy kedden holtan találtak egy házaspárt a nagyszombati családi házukban.

Veronika Dachová rendőrségi szóvivő megerősítette, hogy gyilkosság ügyében folyik a nyomozás, de egyelőre senkit sem gyanúsítottak meg a történtekkel kapcsolatban. A hatóság bővebb információkkal egyelőre nem szolgálhat.

A rendőrséget kedden délelőtt értesítették, miszerint egy családi házban holtan találtak egy 69 éves férfit és 70 éves feleségét. A rendőrség őrizetbe vett egy személyt, mégpedig az elhunyt házaspár 44 éves fiát.

A Nový Čas információi szerint utóbbi állítólag be is ismerte tettét a ház új tulajdonosának, a hatóságok viszont ezt a verziót egyelőre nem erősítették meg hivatalosan. A holttestek már múlt hét csütörtök óta a házban heverhettek.

A helyiek szerint az idős házaspár súlyos beteg volt, a fiuk gondoskodott róluk. A 69 éves férfi tolószékes volt, míg felesége ágyban fekvő. A ház állítólag végrehajtási eljárás alatt állt, hétfőn mindhármuk számára megszűnt az állandó lakhelyük, és hajléktalanná váltak. Az új tulajdonos kedden érkezett meg és állítólag ő talált rá a holttestekre. Nem kizárt tehát, hogy a 44 éves férfi végső elkeseredésében ölte meg szüleit.

A cikk szerzői

Ministerstvo Kultúry Slovenskej RepublikyKult MINOREU Fond Regionálneho RozvojaIntegrovaný regionálny operačný program