Nem csak a rajongókat, de a hírességeket is sokkolta Liam Payne halála

  • Bulvár
camera

1

Nem csak a rajongókat, de a hírességeket is sokkolta Liam Payne halála

Fotó: Instagram 

Megosztás

A világhírű énekes tragikus halála az egész zenei világot meglepte. Payne Buenos Airesben halt meg, miután kizuhant a Hotel Palermo harmadik emeletéről, és a helyszíni jelentések szerint élettel nem összeegyeztethető sérüléseket szenvedett.

Számos híresség is megszólalt a halálával kapcsolatban, akik a közösségi oldalakon búcsúztak el tőle – írja a Topky.

Egyikük kollégája volt, mégpedig Charlie Puth. “Sokkos állapotban vagyok. Liam nagyon kedves volt hozzám. Ő volt az egyik első nagy művész, akivel együtt dolgoztam. Nem hiszem el” – írta az énekes, aki egy közös fotót is mellékelt.

Halála egy másik zenészt is megérintett, Zedd-et, aki együttműködött vele a Get Low című dalban. “Nyugodjék békében. Nem hiszem el, hogy ez igaz” – írta a DJ.

„Mindig jót nevettünk, mindig csak rövid összejövetelek voltak, de leginkább arról volt szó, hogy milyen elviselhetetlenül csodálatosan néz ki a haja, a régi időkről és a turnéról, amelyen együtt voltunk. Ugyanaz volt a szenvedélye, mint nekem, és látni, hogy fiatal élete véget ér, különösen a családja és a fia, Bear számára pusztító. Nyugodjon békében” – írta Olly Murs.

„Nagyon szomorúan érint engem Liam Payne halála. Őszinte részvétem a családnak. Nyugodj békében barátom” – írta Paris Hilton az X-en.

A cikk szerzői

Ministerstvo Kultúry Slovenskej RepublikyKult MINOREU Fond Regionálneho RozvojaIntegrovaný regionálny operačný program