BORZALOM: Székhez kötözve, női ruhában, zacskóval a fején találtak rá a halott férfire

camera

1

BORZALOM: Székhez kötözve, női ruhában, zacskóval a fején találtak rá a halott férfire

Fotó: Rendőrség (Facebook) 

Megosztás

A 32 éves férfi holttestét az édesapja találta meg, a székhez volt kötözve, zacskó volt a fején.

Holtan találtak kedden egy férfit Kostolné községben (Myjavai járás), az előzetes információk szerint fulladás okozta a halálát – írja a noviny.sk.

Miután a 32 éves Jaroslav reggel nem jelent meg a munkahelyén, az édesapja elment hozzá. Betörte az üveget, hogy bejusson a belülről bezárt szobába, ekkor pillantotta meg fiát egy székhez kötözve, zacskóval a fején, életjelek nélkül.

Az édesapa azonnal értesítette a mentőket, de a férfi életét nem tudták megmenteni. Petra Klimešová, a mentőszolgálat szóvivője megerősítette, hogy a helyszínre kiérkező orvos már csak a halál beálltát tudta megerősíteni.

A rendőrök lezárták a ház környékét, kihallgatták a szomszédokat. A noviny.sk úgy tudja, a fiatal férfi testén nem találtak erőszakra utaló nyomokat, de a székhez volt kötözve, fején zacskó volt, és női ruházatot, valamint női parókát viselt. Ennek ellenére minden arra utal, hogy halálakor senki más nem tartózkodott a szobában.

A férfi édesapja a lapnak elmondta, fia éjszakánként bezárkózott a szobájába, és reggelig a számítógépnél töltötte az időt.

“Jelenleg folyamatban vannak az eljárási műveletek, az ügy körülményei és érzékenysége miatt nem lehet részletesebb tájékoztatást adni” – tájékoztatott Petra Klenová rendőrségi szóvivő.

A helyszínen a nyomozók lefoglalták a férfi mobiltelefonját és számítógépeit, ezek vizsgálata ugyanis jelentősen hozzájárulhat a haláleset tisztázásához.

A cikk szerzői

Ministerstvo Kultúry Slovenskej RepublikyKult MINOREU Fond Regionálneho RozvojaIntegrovaný regionálny operačný program