Egy fiatal gólkirály, Dávid vetette vonat alá magát Szencnél

camera

1

Egy fiatal gólkirály, Dávid vetette vonat alá magát Szencnél

Fotó: Topky.sk - Rendőrség 

Megosztás

Szenc mellett a vasúti síneken vetett véget életének a 33 éves Dávid, aki Ausztriában focizott, nem mellesleg a legtöbb gólt szerezte az alsóbb bajnokságban, amelyben csapata játszott.

A Topky.sk számolt be az esetéről, közlésük szerint pedig Dávid nemcsak a foci iránt rajongott, de élettel teli is volt. Dávid már az első ausztriai szezonjában gólkirály lett a bajnokságban, amellyel kivívta csapattársai és a szurkolók rajongását is.

Az öngyilkosság még október 15-én történt a Szenc és Cseklész (Bernolákovo) közti vasúton. A mozdonyvezető hiába igyekezett, már nem tudta megállítani a szerelvényt, Dávidnak esélye sem volt a túlélésre.

Dávid egykor lázadónak számított, aki nem tisztelte a szabályokat, a hozzá közel állók ugyanakkor érzékeny és jószívű emberként írták le.

A Topky által megkérdezett, Dávidhoz közel álló személyek szerint a fiatalember beleszeretett egy nőbe, ami sok örömöt, de bánatot is okozott számára. Feladta az otthonát, elhagyta a családját, és befejezte a focit is miatta. Ez vezethetett végül oda is, hogy amellett döntött, véget vet az életének.

A cikk szerzői

Ministerstvo Kultúry Slovenskej RepublikyKult MINOREU Fond Regionálneho RozvojaIntegrovaný regionálny operačný program