Véresen rohangált az utcán egy férfi, akit kis híján megölt egy 24 éves fickó

camera

1

Véresen rohangált az utcán egy férfi, akit kis híján megölt egy 24 éves fickó

-illusztráció- (Fotó: TASR) 

Megosztás

Gyilkossági kísérlettel gyanúsítottak meg egy 24 éves férfit, aki múlt héten csütörtökön kis híján megölt egy 66 éves férfit Spišská Nová Ves városában.

Csütörtökön délután egy 66 éves férfi véresen rohangált az utcán, a lakók azonnal hívták a 158-as segélyhívót. Nem sokkal később újabb hívás érkezett a segélyhívóra, miszerint egy 24 éves férfi rátámadt egy lakásban az említett 66 éves férfire. Az áldozat az eset során megsérült, de sikerült elmenekülnie.

A nyomozás során megállapították, hogy miután a lakásban élő nő beengedte a gyanúsítottat, utóbbi betörte az egyik szoba ajtóját, majd többször megszúrta a 66 éves férfit a felsőtestén, a karján és a lábán. Orvosi jelentések szerint az áldozat a sérülései miatt orvosi ellátásra szorult.

A támadót egy üzlet előtt vették őrizetbe. Gyilkossági kísérlet bűntettével gyanúsították meg, a nyomozó indítványozására pedig a bíróság elrendelte a vizsgálati fogságba helyezését. Tettéért 20-tól 25 évig terjedő szabadságvesztés, vagy életfogytiglan tartó börtönbüntetés fenyegeti.

A cikk szerzői

Ministerstvo Kultúry Slovenskej RepublikyKult MINOREU Fond Regionálneho RozvojaIntegrovaný regionálny operačný program