14 éves lányt erőszakolhatott meg a háromgyerekes édesapa

2020. augusztus 10. - 11:32 | Régió

Elkezdőtött a tárgyalása a besztercebányai Peter K.-nak, akit azzal vádolnak, hogy évekkel ezelőtt többször megerőszakolt és szexuálisan zaklatott egy akkor 14 éves lányt. A lány csak évek elteltével volt képes erről feljelentést tenni a rendőrségen - számolt be róla a Joj TV.

14 éves lányt erőszakolhatott meg a háromgyerekes édesapa
Illusztráció

Peter K.-t a tavalyi év végén tartóztatta le a rendőrség majd helyezték vizsgálati fogságba. Ez sokakat sokkolt a környezetében, ugyanis a férfinak három fia van és rendezett életet él. Legalábbis látszólag.

Az egész a vád szerint még 2015-ben kezdődött. A lány maga nem tett vallomást a Besztercebányai Járásbíróságon, de lejátszották a félórás vallomását, melyet a kihallgatásán mondott el. Szavai szerint máig nagyon nehezen viseli, ami közte és a férfi közt utóbbi lakásán történt.

Barátnőjét is meghallgatták a bíróságon, aki azt állítja, a sértett elmondta neki, hogy a férfi anális szexre is kényszerítette a lakásán. Állítólag megtiltott számára dolgokat, és levágattatta a haját rövidre, hogy más fiúk ne vethessenek szemet rá.

A vádlott férfi ártatlannak vallja magát. Állítása szerint a játszótérről ismerte a lányt, ahová a fiai is jártak. A szexuális visszaélést és erőszakot visszautasítja, állítása szerint mindig tisztességesen viselkedett vele. A bizonyítékok közt vannak azonban közelebbről nem részletezett fotók, melyeket a telefonjában találtak.

A bíróság ugyan most egyetlen lány esetét vizsgálja, a rendőrség már minimálisan két további kamasz esetével foglalkozik, akik szintén az áldozatai lehettek.

(Joj TV)