LIKE: 15 ezren vagyunk!

2013. június 20. - 09:39

Elérte a 15 ezret a Paraméter Facebook-követőinek száma. Hálás köszönet érte, emberek, barátok, olvasók – és igen, trollok és gyűlölködők is. Mert hát mi is lenne a nagyhangú beszólók nélkül, csak ülnének olvasóink unottan az ebédidejükben, és biztos vagyok benne, hogy sok vidám (vagy inkább nevetséges) perccel lennének szegényebbek. Szóval mindenkinek nagy LIKE-ot küldünk.

LIKE: 15 ezren vagyunk!

Ha ezzel az eredménnyel nem is vagyunk az elsők, de minden más tekintetben viszont igen. Minden médium szereti/né magáévá tenni a "legolvasottabb" címet. Sokszor többen egyszerre is magukénak vallják. De a számok magukért beszélnek, és azok azt mondják, hogy a Paraméter a legolvasottabb szlovákiai magyar hírportál, ráadásul májusban még a Týždent is behoztuk. Akit érdekelnek a számok, katt ide (http://online.aimmonitor.sk/).

Hírportálunk 2013. májusban 63. helyen végzett a medialne.sk listáján, ahol a szlovákiai honlapokat látogatási adataik szerint rangsorolják, és az egyedi látogatókat tekintve a véleményformáló tyzden.sk mögött végzett az internetes újságok között. Tekintettel arra, hogy a nyelvi akadályok miatt mi az országnak csak egy részét tudjuk megszólítani, a fent említett helyezés fontos elismerése szerkesztői, tudósítói és technikai gárdánk munkájának.

Ami a jövőt illeti, hamarosan közvélemény-kutatással jövünk, hogy felmérjük, mi az, amit olvasni és látni szeretnétek a Paraméteren. A nyári uborkaszezon közepette is megpróbálunk olyan témákkal jönni és úgy hozni a híreket, hogy azok olvasása közben még véletlenül se pottyanjatok le a széketekről mély, unott álomba merülve. De addig is böngésszetek kedvetekre, like-oljatok, osszatok meg, küldjetek tippet (info@parameter.sk), fülest, videót, képet, zenét és vegyetek részt aktívan az oldalon – akár hozzászólással, akár részvétellel nyereményjátékainkon, mert ajándékutalványokkal is jutalmazzuk a szerencséseket!

Mert mi mindig és továbbra is ODATESSZÜK!

Barak Mónika

Címkék: Médiaajánlat