25 éves korában elhunyt a KFC Komárom és a Slovan egykori játékosa

2022. szeptember 19. - 13:22 | Régió

Életét vesztette a hétvégén Berlinben Morócz Oliver szlovákiai labdarúgó, márkatulajdonos. A halála körülményeit vizsgálja a rendőrség.

"Gyászol a KFC-család! Egykori játékosunk Morócz Oliver, aki a 2017/18-as szezonban játszott klubunkban, motorbaleset következtében elhunyt. Emlékét örökre megőrizzük, a család fájdalmában osztozunk!" – búcsúzott egykori játékosától a KFC Komárom.

Az első hírek arról szóltak, hogy a 25 éves fiatal Berlinben szenvedett súlyos motorbalesetet a napokban. A Refresher információi szerint a balesetet követően kómába került, öt nappal később, szombaton pedig életét veszette súlyos fejsérülései következtében.

A halálhírt a Freak streetwear márka is megerősítette, amelynek az alapítója volt, az elmúlt években több ismert rapperrel is együttműködött.

A lap azt írja, Oliver nővére később közölte, a rendőrség vizsgálja a történteket, egyelőre ugyanis nem biztos, hogy a sérüléseket motorbaleset következtében szenvedte el.

Morócz Oliver labdarúgóként korábban a Slovan Bratislava B csapatánál is játszott. Az utóbbi hat hónapban Berlinben élt.


(cas.sk/refresher.sk)