28 csapat küzdött meg a legjobbnak járó díjért a szentmihályfai éjjeli tűzoltóversenyen

2020. augusztus 3. - 21:52 | Régió

Idén negyedik alkalommal került sor a Mayor's Cup névre keresztelt éjjeli tűzoltóversenyre Szentmihályfán. Augusztus első szombatján immár hagyományosan a tűzoltók vették birtokba a helyi sportpályát.

28 csapat küzdött meg a legjobbnak járó díjért a szentmihályfai éjjeli tűzoltóversenyen
Fotók: Tóth Tamás - További képekért kattints!

Az esemény Czajlik Jenő, az önkéntes tűzoltóság járási elnökének szavaival vette kezdetét. Miután üdvözölt minden jelenlévőt, elmondta, mennyire örül annak, hogy idén is sor kerülhetett erre a színvonalas versenyre. Zárszóként sok sikert kívánt a csapatoknak.

A sportpálya szélei tömve voltak érdeklődőkkel. A szurkolók izgatottan figyelték a megmérettetés alakulását. Az önkéntes tűzoltók szívvel lélekkel küzdöttek, ami meg is látszott az eredményeken, hiszen többen remek időt futottak.

A tűztámadások után átadták a győzteseknek járó díjakat.

A versenyen idén 28 csapat mérte össze tudását. Természetesen külön értékelték a férfi és a női versenyrajokat, sport és klasszik kategóriában egyaránt.

A női klasszik kategória legjobbjának járó díjat Horvátjárfalu (Jarovce) csapata vihette haza, a második helyen Lúcs végzett, a harmadik hely pedig a dunatőkésieké lett.

A férfi klasszik kategóriában a dobogó első fokán a bősi lánglovagok álltak, második fokán a lúcsiak, míg a harmadikok a csallóközkürtiek lettek.

A női sport kategória győztese Hodos csapata, őket Horvátjárfalu (Jarovce), majd Felsőpatony követte.

A férfi sport kategória legjobbja Horvátjárfalu (Jarovce) lett. A második helyet a pavlicei (Páld) önkéntesek vívták ki, Hodos pedig a harmadik helyet érdemelte ki.

A tavalyi verseny eredményeit itt tekinthetik meg.

(SzC)