3 kütyü, amit ne felejts otthon strandoláskor!

2022. augusztus 13. - 12:48

Sajnos már csak rövid idő van vissza a nyárból, de érdemes még ezt az időt kihasználni, és annyit strandolni, amennyi csak belefér. A szokásos törölköző-naptej-fürdőruha hármas mellett azonban készítsd be a strandtáskába az alábbiakat is!

Bluetooth hangszóró

Bár a strandolás fő vonzereje kétségtelenül a hűs víz, azonban az ember egy idő után elfárad, és jólesik egy kis pihenés a parton. Ilyenkor lehet napozni, beszélgetni, olvasni vagy épp zenét hallgatni.

Hogyha társasággal vagy, akkor érthető, hogy nem szeretnéd egy fülhallgatóval elszigetelni magad a beszélgetéstől, viszont egy a Tok-Shop.hu-ról rendelhető Bluetooth hangszóró remekül biztosítja a zenei aláfestést.

Csak párosítsd össze a mobiloddal, hogy a strandon se kelljen nélkülözni a kedvenc zenéiteket, vagy állíts össze egy listát a leghíresebb nyári dalokból, hogy garantáld az igazi “beach party” hangulatot!

A zenehallgatás során viszont tartsd be az alapvető illemszabályokat: ne használj akkora hangerőt, ami zavarná a közeletekben lévőket, pláne ha kisgyermekes családok is vannak körülöttetek, ahol a kicsik aludni szeretnének!

A halk háttérzene is bőven elég ahhoz, hogy megalapozza a kellemes hangulatot. A Bluetooth hangszóróknak ráadásul beépített akkumulátora van, így néhány órán keresztül áramforrás nélkül is képesek működni.

Powerbank

A vízparton általában elég nehézkes konnektort találni, ez pedig némi aggodalomra adhat okot, ha merülőfélben van a mobilod. Ha viszont előrelátó vagy, és lapul a táskádban egy hordozható külső akkumulátor, azaz powerbank, akkor máris nyert ügyed van.

Ezzel a készülékkel (kapacitástól függően) akár többször is fel tudod tölteni a mobilodat, és az imént említett Bluetooth hangszórót is, így sem a zenéről, sem a telefonozásról nem kell lemondanod. Persze a powerbankok erőforrása sem végtelen, ezért indulás előtt ellenőrizd, hogy feltöltötted-e, különben ismét ott vagy, ahol a part szakad.

Okosóra

Strandolás közben általában csak úgy repül az idő. Viszont érdemes mindig tisztában lenni a pontos idővel, főleg, ha aznap még programod van, vagy tömegközlekedéssel kell hazamenned.

Manapság a legtöbben a mobiljukat használják óraként, az okostelefonok többsége viszont nem kedveli a vizet, még a vízálló készülékeknek sem tesz jót, ha órákig áznak. Ezért a legjobb, ha a mobilodat inkább a parton hagyod és okosórát viselsz, ami szintén mutatja a pontos időt.

Ilyen eszközöket szintén beszerezhetsz a Tok-Shop.hu oldaláról, a legtöbb készülék pedig nem simán cseppálló, hanem teljesen vízálló, vagyis az sem okoz neki gondot, ha egész nap a víz alatt van.

Az okosóra ráadásul Bluetooth-on keresztül csatlakozik a mobilodhoz, így ha közel vagy a parthoz, akkor a telefonodra érkező hívásokról, üzenetekről is értesít. Nem mellesleg a napi aktivitásodat is méri, így nem lesz lelkiismeret-furdalásod, hogy lángossal és jégkrémmel laktál jól, ugyanis egy egész napos aktív strandolás bőven felér egy intenzívebb edzéssel.

(PR-cikk)