5 fogásos borvacsora a muzslai dombvidék legkiválóbb nedűit és a Villa Rosa étterem ínycsiklandó fogásait felvonultatva!

2022. október 2. - 16:23 | Régió

„A bor a vízben oldott napfény” – tulajdonítják a mondást Galileo Galileinek, ha pedig a borhoz finom falatok is társulnak, akkor az maga a gasztronómia gyönyöre. A Villa Rosa következő borvacsorájának vendége Bott Frigyes borász, aki ezúttal nemcsak a legfinomabb nedűit hozza magával, hanem a fiát, ifj. Bott Frigyes pékmestert is.   

5 fogásos borvacsora a muzslai dombvidék legkiválóbb nedűit és a Villa Rosa étterem ínycsiklandó fogásait felvonultatva!

A muzslai Bott Frigyes borai rendkívüli népszerűségnek örvendenek tájainkon. A szőlőt biodinamikus szemlélettel művelik, boraikat tradicionális módon, adalékanyagok hozzáadása nélkül, fahordókban és amfórákban spontán erjesztik, majd seprűn érlelik. Egy Bott Frigyes által palackozott természethű borban sok-sok letisztult apró mozzanat egyesül.

A borok mellett az est másik főszereplője a hagyományos kovászos kenyér lesz, amely a francia pékkultúrán nevelkedett ifj. Bott Frigyes keze munkáját dicséri.

Az 5 fogásos borvacsora időpontja:

2022. október 7., péntek

Kóstolja meg a muzslai dombvidék legkiválóbb nedűit és mellé éttermünk ínycsiklandó fogásait!

A borvacsora teljes ára: 59 € / fő

Asztalfoglalás: a 031 590 2770-es telefonszámon

Sok szeretettel várja Önöket a Villa Rosa csapata


www.facebook.com/villarosads
www.villarosa.sk

(PR-cikk)