Őszi listavezetők: Bevehetetlen az illésháziak erődítménye

camera

1

Őszi listavezetők: Bevehetetlen az illésháziak erődítménye

Deutsch Attila 

Megosztás

A nyugat-szlovákiai V. liga déli csoportjának illésházi listavezetője a hetes szám jegyében abszolválta a pontvadászat első felét. A nyitánytól a hetedik fordulóig veretlenül vette az akadályokat, hét pont előnnyel telel az élen, hálója hét meccsen maradt érintetlen az őszi idényben.

„Pedig az együttes nyári felkészülése nem éppen a tervek szerint alakult, a szabadságok miatt a kánikulai napokban foghíjas kerettel gyakoroltunk. Ennek ellenére jó rajtot vettünk, már az elején élre álltunk, az első hét fordulóban tizenkilenc pontot szereztünk. Sajnos, a vágaiak elleni összecsapáson megsérült egyik meghatározó egyéniségünk, a támadósorban közreműködő Lelkes Tibor. Szerencsére a nyáron igazolt Vladimír Matejov igazolta az elvárásokat: házi gólkirályunk egyben a mezőny második legeredményesebb futballistája volt az értékelt időszakban” – elevenítette fel a rakétarajtot Skuby Tibor, a felső csallóköziek klubelnöke. A egykor élvonalban is megfordult Miroslav Svoboda edző vezette felső-csallóköziek hazai pályán mindegyik találkozójukat megnyerték. Kétségkívül a legemlékezetesebb a vágsellyei fakó elleni gólzáporos (9:1) győzelem volt. A 8. fordulóban, a vásárútiak elleni csallóközi rangadóról – nagy meglepetésre – négygólos vereséggel utaztak haza az illésháziak.

„Mélyen tudásszintünk alatt teljesítettünk. Nem koncentráltunk kellőképpen a feladatra. Még azt is megkockáztatom, hogy lebecsültük a vendéglátókat Az ekecs-apácaszakállasiak otthonában kihagytuk a ziccereket, ami megbosszulta magát. A feketenyékiek két büntetővel fektettek minket két vállra” – summázta a kudarcokat Mikóczi Tibor, a sikercsapat kapitánya, aki az összetartó kollektívának, az edző szakmai hozzáártésének, a vezetőség kiváló szervező munkájának, a megfelelő szponzori támogatásnak és a családias hangulatnak tulajdonítja a kiváló eredményeket. ái
Ministerstvo Kultúry Slovenskej RepublikyKult MINOREU Fond Regionálneho RozvojaIntegrovaný regionálny operačný program