63GARDEN: Kertészet felsőfokon

A 63garden Alistálon, a 63-as úton található. A családi vállalkozásként induló kertészeti áruda 8 éve nyitotta meg kapuit az érdeklődők előtt.

Örökzöld növények, cserjék, sövénynövények, díszfák, dísznövények, formanövények, szoliter növények, évelő virágok, bokros növények és különböző gyümölcsfa fajták gazdag választéka fogadja a kertészkedni vágyókat.

A gyümölcsfák bő kínálata közt megtalálják a közkedvelt gyümölcsfajtákat, mint az alma, a körte, a szilva, a barack, a kajszi barack, a nektarin, az őszibarack, a dió, a füge, a mandula és a gesztenye, valamint olyan különlegességeket is, mint pl. datolya szilva (hurmikaki), gránát alma, japán szilva, lapos őszibarack.

A kínálatban megtalálhatók szabadgyökeres gyümölcsbokrok, melyek közé tartozik az egres, a som, a ribizli, az áfonya, a josta, a szőlő, a málna, a goji bogyó és a kivi.

A tavasz nagy slágere a földlabdás smaragd tuja, mely kiváló minőségben nagyon-nagy választékban és a legkedvezőbb áron kapható a kertészetben, akár kiszállítással!

Számukra vevőik elégedettsége a legfontosabb. Az általuk forgalmazott növények fajtaválasztékát és szolgáltatásaik sorát a változó vásárlói igények szerint folyamatosan bővítik és alakítják.

Otthonos környezetben barátságos kiszolgálással várnak minden kertbarátot, akár egy kis nézelődésre is. Céljuk, hogy a kertészetbe látogatók jól érezzék magukat, legyen szó akár kikapcsolódásról a gyönyörű növények között.

 

Elérhetőségek:

Komáromi út 163 (a piactérrel szemben)

930 10  Alistál

 
tel.: 0917 736 190
 

 

(PR-cikk)