A Tescóban lopott a Chelsea-sztár, John Terry anyja és anyósa

camera

1

A Tescóban lopott a Chelsea-sztár, John Terry anyja és anyósa

John Terry nejével és enyves kezű édesanyjával 

Megosztás

Lopással gyanúsítja a rendőrség John Terry édesanyját, valamint anyósát. Az angol válogatott csapatkapitányának rokonai állítólag 800 font értékben tulajdonítottak el árukat a Tescóból, valamint az egyik divatáruházból. A két hölgy elfogadta a rendőrségi figyelmeztetést, és ezzel elismerték tettüket.

A Chelsea sztárjának édesanyját, Sue Terryt valamint nejének anyját, Sue Poolt szerdán hivatalos figyelmeztetésben részesítette a rendőrség, miután az angol The Sun című lap információi szerint lopáson kapták őket. A két nő élelmiszert és ruházati termékeket (így például tréningruhákat) tulajdonított el két üzletből. Az eset még inkább kínos a futballista számára azáltal, hogy rokonai éppen az angol nemzeti együttest szponzoráló két áruházban "felejtettek el" fizetni.Az újság úgy tudja, hogy a két nő elfogadta a rendőrségi figyelmeztetést, elismerve ezzel tettüket.

A rendőrséget az üzlet biztonsági őrei értesítették szerda délután, a tisztek helyszínre érkezését követően pedig Terry rokonait az örsre szállították. Úgy tudni, a hölgyek nagyjából 800 font (negyed millió forint) értékben loptak. Összehasonlításképpen: John Terry heti (!) fizetése 5 millió forint körül mozog.

ái

A cikk szerzői

Ministerstvo Kultúry Slovenskej RepublikyKult MINOREU Fond Regionálneho RozvojaIntegrovaný regionálny operačný program