Holtan találták a Chelsea volt játékosát törökországi otthona romjai alatt

camera

1

Holtan találták a Chelsea volt játékosát törökországi otthona romjai alatt

Christian Atsu (TASR/AP) 

Megosztás

Holtan találták Christian Atsu ghánai válogatott játékost szombat reggel a törökországi Hatay városában, otthona romjai alatt - adta hírül a Nemzeti Sport.

Klubja, a Hatayspor korábban tévesen állította azt, hogy a sportolót sikeresen kimentették a romok alól, mint végül kiderül, rosszul azonosították a túlélőt.

Atsu a Chelsea után a Newcastle csapatában is játszott.

„Játékosunk, Christian Atsu életét veszítette otthona romjai alatt. Holtteste már útban van a Ghánában található szülővárosában, ahol nyugalomra fogják helyezni őt. Nem felejtünk el, Atsu. Csodálatos ember voltál, béke legyen veled. Nincsenek szavak, amelyek le tudnák írni a szomorúságunkat. Nyugodj békében” – búcsúztatta el néhai játékosát klubja, a Hatayspor.

Atsu egyébként órákkal a rengések előtt elhagyta volna a térséget, hogy a családjához utazzon Franciaországba (a kevés játéklehetőség miatt engedélyt kért a távozásra, amit a klub meg is adott neki), de miután február 5-én győztes gólt szerzett (mint utólag kiderült, ez volt az utolsó…), mégis a maradás mellett döntött – írja a Nemzeti Sport.


(Nemzeti Sport)

Ministerstvo Kultúry Slovenskej RepublikyKult MINOREU Fond Regionálneho RozvojaIntegrovaný regionálny operačný program