Agüero bocsánatot kérne az asszisztenstől, akit megérintett

2020. október 24. - 11:47 | Sport

Josep Guardiola, a Manchester City labdarúgócsapatának vezetőedzője szerint argentin játékosa, Sergio Agüero kész bocsánatot kérni attól a női asszisztenstől, akinek a vállára tette a kezét az Arsenal elleni, múlt heti bajnokin.

Agüero bocsánatot kérne az asszisztenstől, akit megérintett
A botrányt kavaró mozdulat (Forrás: SKY Sports)

A 32 éves dél-amerikai futballista sok kritikát kapott a mozdulat miatt, amelyre akkor ragadtatta magát, amikor Sian Massey-Ellis a londoniaknak ítélt egy bedobást.

Guardiolát arról kérdezték, hogy Agüero később beszélt-e a partjelzővel és bocsánatot kért-e tőle.

"Nem beszéltem erről Sergióval, de biztos vagyok benne, hogy ha a hölgy rosszul érezte magát emiatt, akkor elnézést fog kérni. Kívülről mindenki ítélkezik, de én tudom, mi volt Sergio szándéka. Ugyanúgy viselkedett, mint velem szokott egy cserénél vagy akkor, amikor néha megérinti a játékvezetőt vagy egy ellenfelét. Tökéletesen ismerem és tudom, hogy ez számára normális. Világsztár, de mégis alázatos és az egyik legkedvesebb ember, akit ismerek. Ami ebben a helyzetben fontos, az a szándék. És az ő szándéka normális volt, nem hangzott el semmi sértő"

- nyilatkozott a spanyol szakember.

A Manchester City 1-0-ra megnyerte a múlt heti rangadót, szombaton (ma) pedig a West Ham United otthonában szerepel a Premier League-ben.

(MTI)