Agyhúgykőbajnokság diktátorosdival

Ardamica Zorán | 2019. június 28. - 11:41 | Vélemény

Igaz, ami igaz, Danko Copypasterparlamentielnök Andrej érzi, olyan közeliek már a választások, hogy nem tud akkora kreténséget elkövetni, amekkoráért rárobbantaná valamelyik, igen rossz kondícióban lévő koalíciós partnere a kormányt. És hát igyekszik is magasra tenni a lécet az agyhúgykőbajnokságon.

Agyhúgykőbajnokság diktátorosdival
Fotó: tasr

Hiába adta Lukasenkónak, Európa utolsó (régi típusú) diktátorának tudtára az új szlovák elnök asszony, hogy meghívása a kapitánydoktortól a kapitánydoktor magánügye és a szlovák elnök szintjén érvénytelen, Danko csak ragaszkodik az „Örök időkre a Szovjetunióval” jelszó drámai erejének további propagációjához.

Sőt, legújabban a Smer dementorával, Blahával ki szeretnék zárni Poliačikot az Európa Tanács parlamenti közgyűléséből, amiért nem támogatta az oroszok elleni szankciók eltörlését, illetve hogy ez a lépése szerintük az ország érdekeit sérti. Míg a Smer és az SNS kiállt a putyinscsina elvei mellett. (Tudjuk: hadiipari beszerzések...)

Na, most azt illene tudnia a parlament elnökének, hogy a parlamenti delegációt a parlament plénuma hagyja jóvá, tehát abból sem ő, sem Blaha nem oldalíthat ki senkit. Arra František Šebej hívta fel a figyelmet, hogy igazából Blaha és Danko megy szembe a saját kormányuk programjával, tehát leginkább őket kéne elküldeni valahová.

Teszem hozzá: még az sem képezheti vita tárgyát, bármennyire is relativizálni akarják ezt a régi rezsim túlélőklubjának komcsi és nacionalista szárnyaiban, hogy Szlovákia érdeke a mocskos, halódó, globalista-imperialista, rothadó-kapitalista, erkölcstelen nyugathoz való tartozás, nem pedig a keleti rabszolgaság. Erről ne is nyissunk vitát, csak nézzük meg, vajon a történelem során kelet felé szöktek-e az emberek, vagy nyugat felé. Tocska. Da?

Visszatérve az igaz, ami igazhoz: most akkor tényleg mindent szabad már ezeknek a trójai trolloknak? A Hídban mint kormánypártban nem merülnek fel "aggályok"?