Ajándékkal lepte meg a tűzoltókat Nagymegyer polgármestere

Hétfőn délelőtt tiszteletét tette Nagymegyer polgármestere, JUDr. Samuel Lojkovics és alpolgármestere, Mikóczi Dénes a hivatásos tűzoltó és mentő szolgálatot teljesítő tűzoltóállomáson.

Ajándékkal lepte meg a tűzoltókat Nagymegyer polgármestere
További fotókért kattints a képre!

A polgármester urak nem érkeztek üres kézzel: megajándékozták a tűzoltóságot egy önjáró fűnyíró géppel, a tűzoltók nagy örömére. A tűzoltóságon megjelent a járás parancsnoka, Lelkes István alezredes és Csápai Nikoletta főhadnagy, akiket Hodosi Tibor százados, az állomás parancsnoka üdvözölt.

„Nagy megtiszteltetés a város polgármesterétől, hogy minden évben meglátogatja a tűzoltóállomásunkat, és meglepetésünkre még ajándékot is hozott nekünk, amelyet az állomás szépítésére fogunk használni” – fejtette ki a parancsnok.

„Körbevezettük a város vezetését a tűzoltótechnika körül, tájékoztattuk őket a veszélyekről és a tűzoltók felkészültségéről. Bízunk benne, hogy a jó kapcsolat érdekében, úgy ahogy eddig is, és a jövőben is, együtt tudunk működni” – mondta a járás parancsnoka.

A polgármester örül, hogy a városban van szolgálatot teljesítő tűzoltóállomás, hisz nagyon fontos szerepe van: életet es vagyont mentenek. A polgármester ígéretet tett a további összmunkában.

-para-