Akár 15 évet is kaphat a brutális anya, aki levideózta, ahogy veri és halálosan megfenyegeti saját gyerekeit

2023. március 20. - 11:57 | Régió

Bíróság elé állítják azt a vágsellyei nőt, aki vulgárisan beszélt gyerekeivel, bántalmazta őket, valamint azzal fenyegetőzött, hogy megöli őket. A rendőrség lezárta a nyomozást, az ügyész pedig vádat emelt – írja a TV Noviny.

Akár 15 évet is kaphat a brutális anya, aki levideózta, ahogy veri és halálosan megfenyegeti saját gyerekeit
Forrás: TV Markíza

A gyerekeivel borzasztóan bánó nőre még tavaly júliusban hívták fel a figyelmet. A közösségi hálón olyan videók jelentek meg, amelyeken a legdurvább szavakat intézi gyerekei felé, valamint azzal fenyegetőzik, hogy megöli őket. A TV Noviny szerint a gyerekek nem jártak óvodába.

A nő korábban egy anyukáknak szóló fórumon írt róla, hogy egyik gyerekét képtelen szeretni, ezért pedig a pokolban kellene elégnie. Sajnálja, hogy megszülte őt, saját megáról pedig azt állította, hogy nem érdemli meg az életet, nem, hogy gyerekei legyenek. A közösségi hálón próbált segítséget kérni, pszichológushoz is fordult, tavaly májusban pedig egy krízisközpontot is meglátogatott.

Miután a videók napvilágot láttak, a nőt előzetes letartóztatásba helyezték, közeli hozzátartozó kínzásával gyanúsították meg, ugyanis gyerekeit állítólag már hosszabb ideje bántotta.

A rendőrség tájékoztatása szerint a nyomozó vádemelési javaslattal zárta le a nyomozást, amely során vizsgálták a nő lelki állapotát, a gyerekeket, valamint átkutatták a nő mobiltelefonját. A gyerekek jelenleg állami gondozásban vannak, édesanyjuk pedig már jövő héten bíróság elé áll. Tettéért akár 15 éves szabadságvesztésre is ítélhetik.


(tvnoviny.sk)