Aki lemaradt az online jegyvásárlásról, a helyszínen még beszerezheti belépőjét a jubileumi Bősiek Bősért fesztiválra!

2020. július 10. - 09:15 | Régió

Köszönhetően azon további enyhítéseknek, melyek szerint bizonyos feltételek mellett július 6-tól megtarthatóak lesznek az ezer résztvevőn felüli események, az ezen enyhítések kiharcolásában oroszlánrészt vállaló Bősiek Bősért Polgári Társulás számára közel egy hónap csúszással végre lehetőség nyílik július 10. és 11. között megrendezni a jubileumi 10. Bősiek Bősért fesztivált. A kétnapos fesztiválnak idén is az Amadé park ad otthont. Ezúttal is látványos koncertek, számos helyi és külföldi sztár illetve előadó várja a nagyérdeműt. A legkisebbekről idén sem feledkeztek meg a szervezők, hiszen szombat délelőtt ingyenes gyerkőcnap várja őket.

„A szabályok betartása a mi esetünkben 4000 látogatót jelent egy adott időben. Több ember is megfordulhat a rendezvény napján, de egy időben csak 4000 látogatóról beszélhetünk, amit mi kellőképpen tudunk kontrollálni úgy, hogy ennek az előírásnak eleget tegyünk. Ugyancsak biztosítani tudjuk, hogy az előírtak szerint minden látogatóra jusson legalább öt négyzetméternyi hely“ - mondta Jakus Zoltán, a polgári társulás megbízott elnöke és a rendezvény főszervezője.

„A higiéniai előírások alapján a belépés egyszeri lesz, tehát miután a vendég elhagyja a rendezvény területét, a karszalagot el kell vágni, és egy új folyamat következik, egy új belépő megvételével és egyben a higiéniai procedúra megismétlésével“ – teszi hozzá Jakus Zoltán.

Jegyeket a helyszínen gond nélkül lehet majd vásárolni.

Jegyárak:

  • Pénteki napra 12 euró / VIP jegy 19 euró
  • Szombati napra 13 euró / VIP jegy 20 euró

Az online vásárolt jegyek esetében – az átutalással történt befizetésről szóló banki bizonylatot (igazolását) ki kell nyomtatni, majd azt a helyszínen felmutatni.

(A hatályban levő jogszabály alapján a rendezvényen 18 éven aluliak csak szülői felügyelettel vehetnek részt! Szeszes ital és dohányáru árusítása 18 éven aluliak számára tilos!)

A szervezők szépen kérik a résztvevőket, hogy tartsák be a biztonsági élőírásokat, s legyenek türelmesek. Maga a beléptetési folyamat is több időt vesz majd igénybe, viszont minden tőlük telhetőt megtesznek a korlátozások okozta kellemetlenségek enyhítése érdekében.

További fontos információk a Bősiek Bősért Facebook-oldalon lesznek elérhetőek, valamint a jubileumi rendezvény hivatalos Facebook-eseményének folyamatosan frissülő leírásában olvashatóak.

És most lássuk a részletes programot:

Július 10. (péntek)

18.00 Kapunyitás
20.00 Kunu Mario (HU)
21.00 Burai x Lévai (HU)
22.00 Herceg (HU)
23.00 Willcox (HU)
24.00 Gemelle (HU)
01.30 Imi Yuhøs & Elsy (SK)
03.00 Belocca (HU)

Július 11. (szombat)

10.00-tól 2. Gyerkőcnap
17.00 Kapunyitás
17.00 Dóka Zsuzsa, Bősi Szabó László, Kosáry Judit, Kosár Józsa Janka & Kosár Szabolcs (SK)
19.00 FullDemo (HU)
20.00 Köszöntő beszéd
20.30 B$W koncert (HU)
22.00 Rúzsa Magdi koncert (HU)
23.30 Tűzijáték
24.00 StadiumX (HU)
01.30 Giova (IT)
02.30 Sterbinszky (HU)
03.30 Darnay Adrián & Sziliboy (SK)


A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják.

(PR-cikk)