Albánok verhették félholtra a szlovák fiatalt Pozsonyban, barátja kibukott a zsarukra!

Egy Ventúrska utcai klubnál került összetűzésbe külföldi és szlovák fiatalok egy csoportja, előbbiek súlyosan összevertek egy 26 éves fiatalt - írtuk korábban.

Albánok verhették félholtra a szlovák fiatalt Pozsonyban, barátja kibukott a zsarukra!
A gyanúsítottakról kiadott felvételek

Az esetet, barátja megverését saját szemével nézte végig barátja, Michal, aki a rendőrség Facebookján fejtette ki véleményét. "Tisztelt rendőrség, maguk mitől rendőrség? Minek van magukra írva, hogy szolgálunk és védünk? Egyáltalán nincsenek tisztában azzal, mi folyik Pozsonyban" - szegezte nekik a kérdést. 

A Nový Čas számolt be róla, hogy Michal ezután kifejtette, barátját az óvárosi kórház intenzív osztályára szállították agyi bevérzéssel, miután az albánok megtámadták őket.

A leginkább az bosszantotta fel, hogy 14 percig tartott, mire a belvárosi Ventúrska utcába kiértek a rendőrök. "Ezt nem gondolják komolyan?!" - fűzte hozzá, majd egy további egész logikus kérdést szegezett a hatóságoknak, mégpedig hogy a hétvége napjain miért nem lehet sűríteni a járőrözést azokon a területeken, ahol ilyen eset előfordulhat.

"Hány áldozatra van még szükség, hogy a rendőrség megmozduljon?"

A vasárnap hajnali eset mindössze egy héttel azután történt, hogy brutális támadás áldozatává vált egy fiatal szerb férfi a fővárosban. A Szlovák Nemzeti Felkelés terén támadták meg, belehalt sérüléseibe. Támadóit, akik szintén szerbek voltak, néhány nappal később elfogták.

(Nový Čas)