Aljas módon lopott luxusórákat 30 ezer euró értékben – segítsen megtalálni! (FOTÓ)

2023. március 6. - 13:35 | Régió

Kihasználta, hogy az eladónő egy pillanatra elfordult, és ez elég is volt a tolvajnak.

A rendőrség egy megközelítőleg 190 centiméter magas, közepes testalkatú férfit keres, aki vasárnap este 18:30 környékén több luxusórát is ellopott a pozsonyi Pribina utcai Eurovea bevásárlóközpontban található ékszerészetből.

A férfi érdeklődő vásárlónak adta ki magát, három különböző márkájú órát akart felpróbálni, ezek összértéke meghaladta a 30 ezer eurót.

Az eladónő egy pillanatra elfordult, hogy kivegyen még egy órát a vitrinből, a szélhámos pedig ezt kihasználva zsebre vágta a három luxusórát és menekülőre fogta.

A tolvajt nagy erőkkel keresi a rendőrség, a nyilvánosság segítségét is kérik: egy megközelítőleg 190 centiméter magas, kopaszodó, szemüveget viselő férfiről van szó, angolul beszélt, a bal kezén tetoválás található.

A bűncselekmény elkövetésekor kék farmer, sötét póló, sötét mellény és sötét színű sportcipő volt rajta. A rendőrség arra kéri a nyilvánosságot, hogy amennyiben bármilyen információval rendelkeznek a keresett személyről, hívják a 158-as rendőrségi segélyhívót, jelentkezzenek bármelyik rendőrkapitányságon, vagy írjanak üzenetet a Pozsony megyei rendőrség hivatalos közösségi oldalára.

(FB)