Állítólag nőket vert Csehországban az ismert szlovák ketrecharcos – szerinte teljesen másként történt minden

2023. június 28. - 13:58 | Külföld

A cseh rendőrség vizsgálatot indított egy tömegverekedéssel kapcsolatban, amelyben az ismert szlovákiai ketrecharcos, Šimon Koleň, valamint Alexandra Mináriková influenszer is részt vett. Az esetet teljesen másként írják le a szemben álló felek.

Állítólag nőket vert Csehországban az ismert szlovák ketrecharcos – szerinte teljesen másként történt minden
Illusztráció (Fotó: TASR)

Az eset június 16-án történt a csehországi Český Krumlovban, egy helyi előadáson. Egy cseh nő a Primának elmondta, megkérte az előtte álló szlovák influenszert, hogy egy picit álljon odébb, hogy az unokája is láthasson. Miután másodszor is szólt neki, a szlovákiai társaság támadásba lendült – Mináriková apja állítólag a földre lökte a cseh nőt.

Az áldozat és társai állításuk szerint egy közeli étterembe mentek, hogy lemossák magukról a vért. Csakhogy a szlovák csoport is oda tartott. A cseh nők szerint a ketrecharcos Koleň az első incidens során csak nézett, az étteremnél viszont állítólag ő volt az, aki először támadott. Az áldozatok szerint ütötte őket, hamutartók, padok és asztalok repkedtek. A szlovák csoportból állítólag egy nő kést is előrántott.

Az összetűzésnek a rendőrség vetett véget, az eset után két nőt kellett kórházba szállítani. A tömegverekedésről egy szemtanú felvételt is készített, ami már a rendőrség birtokában van. Garázdaság ügyében indítottak eljárást, de előfordulhat, hogy átminősítik testi sértésre.

A Markíza.sk felvette a kapcsolatot Koleňnyel, aki szerint teljesen másként történt az egész. Állítása szerint épp ők voltak azok, akiket megtámadtak, a történtek után pedig a rendőrséghez fordultak.

Mint mondja, családi kirándulásra utaztak Csehországba Minárikovával, két húgával, Leával és Sárával, apjukkal, valamint a két lány barátaival.

Állítása szerint az első incidensnél ő ugyan nem volt jelen, de állítólag teljesen másként történt – Leának elkapták a nyakát, az apja pedig csak megvédte. Koleň verziója szerint ezután ő és Alex elmentek valamit venni, majd amikor mentek vissza az étteremhez, azt látták, hogy az apja földön hever és ütik őt. Mint mondja, a két állítólagosan megtámadott nő ott sem volt a helyszínen. Hozzátette: kb. húsz férfi rohant oda, és elkezdték ütni a lányokat is. „Természetesen, megvédtem őket, de tiszta lelkiismerettel mondhatom, hogy soha életemben nem ütöttem meg egyetlen nőt sem, és sosem tennék ilyet” – mondta a Markízának Koleň, aki azt is hazugságnak tartja, hogy valaki kést rántott volna.


(tvnoviny.sk/prima)