Amint kinyílt az ajtó, a zsaruk egyből kiszagolták a drogot – brutális mennyiségű kábítószert találtak a ficsúrnál (FOTÓK)

2023. november 30. - 15:41 | Régió

A sofőr gyanúsan ideges volt, több mint 3,5 ezer egyszeri adagnak megfelelő metamfetamint találtak nála.

Amint kinyílt az ajtó, a zsaruk egyből kiszagolták a drogot – brutális mennyiségű kábítószert találtak a ficsúrnál (FOTÓK)
Fotók: Rendőrség (Facebook) - további képekért kattints!

A rendőrök a napokban egy félreállított Volkswagen Golfra lettek figyelmesek Pozsonyban, amelynek sofőrje gyanúsan összekuporodott a kocsiban, hogy a rendőrök ne vegyék észre. Épp ezzel hívta fel magára a figyelmet, ezért a zsaruk úgy döntöttek, hogy a körmére néznek.

Miután a férfi kinyitotta a kocsi ajtóját, a rendőrök orrát azonnal megcsapta a marihuána szaga. Amikor a sofőr kivette a kesztyűtartóból az iratait, az egyik rendőr megpillantott ott egy zacskót, benne fehér kristályos anyaggal.

A sofőr rendkívül ideges lett, gyorsan becsapta a kesztyűtartó ajtaját, de tagadta, hogy kábítószer van nála.

A viselkedése olyannyira agresszívvá vált, hogy letartóztatták, ekkor pedig már beismerte, hogy drog van az autójában. Az ügyész beleegyezésével átkutatták a kocsit, ahol 3605 egyszeri adagnak megfelelő metamfetamint és metilszulfonilmetánt találtak.

A 22 éves pozsonyi Roman ellen eljárást indítottak, a nyomozó pedig indítványozta a vizsgálati fogságba helyezését. Mint kiderült, a fiatalt már korábban jogerősen elítélték kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmény miatt, de akkor feltételessel megúszta. Most viszont 10-től 15 évig terjedő börtönbüntetés fenyegeti.


(parameter)

Címkék: kábítószer, drog, Pozsony