Ancelotti szerint egy éve ugyanazok a problémák a Bayernnél

2018. október 24. - 14:26 | Sport

Carlo Ancelotti, a Bayern München labdarúgócsapatának korábbi és az olasz Napoli jelenlegi vezetőedzője szerint a bajor sztáregyüttesnél ugyanazok a problémák vannak jelen, mint egy évvel ezelőtt.

Ancelotti szerint egy éve ugyanazok a problémák a Bayernnél
Fotó: TASR/AP

"Münchenben az egész keretből négy-öt futballista tisztelt meg a bizalmával"

- panaszkodott korábbi klubjának játékosaira a szakember, aki a Napolival szerdán este a Bajnokok Ligája csoportkörének harmadik fordulós mérkőzésén a Paris Saint-Germain otthonában szerepel. Az olasz tréner 2011-től 2013-ig a PSG-t irányította.

"Amióta Nápolyban vagyok, nemhogy az egész csapat, de a klubot körülvevő környezet bizalmát is élvezem. Teljes egészében megváltozott a hangulatom"

- jelentette ki az 59 éves edző, aki Josep Guardiolát váltotta a Bayern kispadján 2016-ban.

Ancelottinak 2017 szeptemberében kellett távoznia a müncheni kispadról, miután a csapat kikapott a Paris Saint-Germain vendégeként a BL-ben. A sajtó akkor arról írt, hogy öt játékos is az olasz szakember távozását követelte a vereség után, ezt az információt pedig később Uli Hoeness, a Bayern elnöke megerősítette.

Ancelotti a nyáron vette át a Napoli irányítását, amellyel kilenc forduló után második az olasz bajnokságban, a BL-ben pedig két kör után vezeti a C csoportot.

(MTI)

Címkék: Carlo Ancelotti