AniFitt aerobic: a sokoldalú és komplex edzésforma

2016. október 19. - 09:50

Az AniFitt aerobic nem egy szokványos edzésforma, amit egy óra alatt letornázol, majd elköszönünk egymástól. Minden héten részt vehetsz az AniFitt óráimon, amelyet nem előz meg semmilyen jellegű bejelentkezés és egyéb egyeztetés. Nincs szükséged semmi másra csak a kitartásodra, az elszántságodra, az akaraterődre, illetve egy jó kis tornaszőnyegre.

AniFitt aerobic: a sokoldalú és komplex edzésforma

Az AniFitt aerobic abban különbözik a nagy edzőtermek óráitól, hogy lehetőséged nyílik segítséget és tanácsot kérni tőlem a helyes, tehát az egészséges táplálkozással és az edzésekkel kapcsolatban. Ha testsúly problémákkal küszködsz, viszont nem tudod eldönteni, hogy melyik a helyes és a járható út e téren, akkor együtt megtaláljuk a megoldást. Alkalom adtán mindenféle kötelezettség nélkül kóstolhatsz frissen sült, házi AniFitt szénhidrát csökkentett kenyeret vagy sós pékárut.

Az egy óra alatt, amíg együtt tornázunk és égetjük a kalóriákat a saját fejlesztésű és egyedi AniFitt gyakorlataimat ismerheted meg, amelynek a hatékonysági mutatója kifejezetten magas. Ha kezdő tornázó vagy és a kondíciód még nem tökéletes, akkor sem kell csüggedned, hiszen mindegyik gyakorlat típusnak bemutatom a könnyített változatát is. Amíg Te égeted a felesleges kalóriáid, én mindvégig figyelemmel kísérem a mozgásod és koordinállak, hogy az általad végzett gyakorlatsort megfelelően valósítsad meg. Ez nagyon fontos, hiszen én abban támogatlak a csoportos órák során, hogy közelebb kerülj a céljaidhoz. Mindezt jó hangulatú, kitartó, elszánt és baráti körben teheted meg.

Az AniFitt aerobic egy kiváló technika az állóképesség, a koordináció fejlesztésére és a testsúlycsökkentésre. Mindez mellett edzi és formája a lábaidat, illetve megdolgoztatja a farizmaid, hiszen ki ne szeretne feszes és formás popsit?!

Egy olyan komplex gyakorlatsorozat, amely 6 lépésből épül fel.

A bemelegítés célja az izmok vérellátásának és a szív munkájának a serkentése, és az idegrendszer felkészítése az edzésre.

Ezt követi a pulzusszám emelése, mely során előkészítjük az izomcsoportokat az aerob részhez és az erősítéshez.

Az aerob részben az elért pulzusszám megtartására, valamint a nagy izomcsoportok megmunkálására összpontosítunk.

Az aerob részt a zsírégető és kardio gyakorlatok váltják fel, amelynek a központjában a combmunka áll, így edzük a kényes területeket. Bizonyos sorozatszám kivitelezése után a comb-, far- és hasizom erősítése következik, ami kiegészül a felsőtest erősítésével.

Az edzés utolsó mozzanata a nyújtás, amikor is a pulzusszámot csökkentjük, illetve megnyújtjuk a megdolgoztatott izmokat.

Tarts velem Te is! Akár már a jövőhéten!

Hol?

Nyárasdon a tornateremben

Mikor?

18:30

Szükséges:

Tornaszőnyeg

(PR-cikk)