AniFitt termékcsalád a sikeres testsúlycsökkentés és életmódváltás szolgálatában

2017. január 5. - 15:00

Az AniFitt termékcsaládba olyan alap élelmiszerek tartoznak, amelyek nemcsak a testsúlycsökkentésben, az egészséges életmód gyakorlásában segítik a fogyasztókat. Számos, a repertoárba tartozó termék illeszkedik egy egyes ételallergiák és intoleranciák étrendjéhez. 

AniFitt termékcsalád a sikeres testsúlycsökkentés és életmódváltás szolgálatában

Alap élelmiszerekként az AniFitt szénhidrát csökkentett lisztkeverékek szolgálnak.

Az AniFitt barna színű lisztkeverék 60%-os csökkentett szénhidrát tartalommal rendelkezik, és mindez mellett magas fehérje és rosttartalommal bír. Az egyes olajos magvak, amelyeket a keverék tartalmaz az esszenciális aminosav, vitamin és ásványi anyag tartalmuk miatt értékesek. Készíthetünk belőle egy mennyei házi kenyeret vagy pékárut.

Az AniFitt kék színű lisztkeverék, amely 45%-os csökkentett szénhidrát tartalommal rendelkezik, abban különbözik az elődjétől, hogy nem rendelkezik olajos mag tartalommal, ezáltal a kenyéren és pákárunk kívül számos más kelt tésztás étel készíthető a használatával (knédli, bukta, kalács, stb.). Ahogy a két keverék leírása is sugallja, hogy élesztőt már tartalmaznak, ezért az alkalmazásukhoz csupán vízre van szükség. A pontos leírás a termék hátoldalán olvasható.

Az AniFitt piros színű lisztkeverék egy olyan süteményliszt, amely az előzőkhez képest nem tartalmaz élesztőt. Ez a lisztkeverék oly módon került összeállításra, hogy a kedvelt édességek elkészülhessenek egészségesebb formában.

E három lisztkeverék a búzafehérje tartalmuknál fogva nem ajánlottak a gluténmentes diétába.

A gluténérzékenyek, a gabonaallergiával, illetve egyéb intoleranciával és éltelallergiákkal küzdők részére jöttek létre a gyakorlatilag „minden mentes” termékek.

Ezen csoport két főszereplője az AniFitt gluténmentes kenyér és kelt tészta keverék, valamint egy AniFitt gluténmentes süteményliszt, amelyek a saját gluténmentes üzemünkből kerülnek a polcokra.

A termékek jellemzői: tojásmentes, tejmentes, szójamentes, rizsmentes, burgonyamentes, kukoricamentes, adalékanyagmentes, tartósítószermentes. A használatuk rendkívül egyszerű és gyors. Az útmutató a termék hátoldalán található.

A két AniFitt gluténmentes terméken kívül az AniFitt maglisztek is beilleszthetők a lisztérzékenyek étrendjébe.

Egyes maglisztek fogyasztása a csökkentett zsírtartalom mellett hasznos tápanyagokkal látja el az emberi szervezetet.

Bővebb információ a www.anifitt.eu oldalon található.

(PR-cikk)