Asus Rog a gamer laptop kompromisszumok nélkül

2018. június 29. - 09:01 | Tech

Az idei E3 is számos új játékot ígért a gamerek számára. Sokan már most szeretnének felkészülni azokra a játékokra, amelyeket Los Angelesben elénk tártak. Nem is csoda, hiszen rengeteg kecsegtető címet és előzetest kaphattunk, a játékfejlesztők idén is kitettek magukért. Összeszámolni is nehéz, hogy mennyi nagy nevű, tripla A-s játék közül válogathatunk majd az elkövetkezendő egy év alatt.

Asus Rog a gamer laptop kompromisszumok nélkül

A 2018-as év egyértelműen a játékok éve lesz, olyan címekkel mint a Far Cry 5, a Monster hunter World, az Assassin«s Creed: Origins, a Final Fantasy XII és XV, az Age of Empires: Definitive Edition, a Metal Gear Survive, a Jurassic World Evolution, az F1 2018, a FIFA 19, Battlefield V, Hitman 2, Anno 1800, a Shadow of the Tomb Raider és még nagyon sok más is.

A 2018-ban már megjelent és az elkövetkezendőkben piacra kerülő játékok azonban igen nagy teljesítményű számítógépet és laptopot igényelnek, ezért a régebbi vagy irodai változatokon nem biztos, hogy egyáltalán futni tudnak, a legnagyobb felbontású játékélményhez pedig igazi gamer laptopokra van szükség. Ideális választás lehet az Asus ROG laptopok bármelyike, amelyek a legújabb játékokat is gond nélkül képesek futtatni, a mobilitás kényelme mellett!

Miért éri meg gamer laptopot vásárolni?

Gamer laptopot azok számára érdemes vásárolni, akik imádják a játékokat és szeretnek minél rövidebb idő alatt, minél több játékot kipörgetni vagy elmélyedni egy-egy nagyobb, minőségi AAA-s játékban, hogy aztán több 100 órán át is élvezhessék a Full HD vagy a 4K felbontás nyújtotta élményeket.

A speciálisan játékra fejlesztett laptopok ugyanis képesek a mobilitás kényelme mellett azonos teljesítményre, mint az asztali változataik. A játék laptopok persze nem csak játékra használhatóak, így bátran vihetőek kollégiumba, külön albérletbe vagy akár utazással is magunkkal ezek a gépek és a játék mellett használható tanulásra vagy munkára is.

A nagy teljesítményű gamer laptopok olyan nagy teljesítménnyel rendelkeznek – elsősorban videokártya tekintetében, hogy azokkal akár crypto-pénzeket is képesek vagyunk bányászni és akár az árát is visszakereshetjük vele. Azonban igazi erősségét a gépek a játékokban tudják megmutatni, amikor szemkápráztató, kristálytiszta képet adva, villámgyors futásidővel és utolérhetetlen reakcióidővel örvendeztetik meg a legnagyobb és legigényesebb játékosokat is.

A legjobb ASUS ROG laptopok egy helyen

A fanatikus, vérbeli játékosok legnagyobb örömére, ma már számtalan minőségi Asus ROG laptop kapható, például az usanotebook.hu kínálatában. Ezen laptopok között megtaláljuk a 8. generációs Intel Core i7 8750H processzorokat és az Intel Core i7 7700HQ processzorokat is, amelyek már 2.8Ghz teljesítményre képesek magonként.

A 8-16 GB nagy sebességű memória és az 1 TB-os merevlemez méret további 256 SSD tárhellyel is bővíthető igény szerint. Az akár 17,3”-os kijelző nagyság elérhető IPS LED kijelző, akár 4K felbontásra is képes, köszönhetően az olyan minőségi videokártyáknak mint a GeForce GTX 1070 8GB.

A Windows 10 Home operációs rendszerrel előtelepített erős gamer laptopokra 2 év garancia biztosítja a biztonságos játékélményt. Jellemzőjük, hogy a főbb játékos billentyűk színes, erősített gombokkal vannak ellátva és a laptop anyaga is igen masszív. Az intelligens hűtési rendszerért két független ventilátor felel és a réz csövek még a túlhajtás közben is garantálják a stabil működést és az akadozás mentes játékélményt.

Tehát ha igazi, realisztikus kép- és hanghatást szeretnénk, mindezt a hordozhatóság luxusával, akkor ideje szétnéznünk az ASUS ROG laptopok széles kínálata között!

(PR-cikk)