Augusztus 4-én fergeteges koncerttel készül a népszerű duó, melyre a dunaszerdahelyi termálfürdő vendégeinek ingyenes lesz belépés!

2022. augusztus 3. - 10:43 | Régió

A dunaszerdahelyi termálfürdő az élményteli fürdőzés mellett a forró nyári esték kellemes hangulatáról is gondoskodik, és számos nyáresti koncerttel örvendezteti meg nem csupán a fürdő vendégeit. A fürdő tópartján megrendezésre kerülő koncertek közül a 2022. augusztus 4-i egy igazán különleges élményt tartogat kiváltképp a jazz zenét kedvelő közönség számára. Az első augusztusi csütörtökön a felhőtlen szórakozásé lesz a főszerep, ugyanis az egész napos csobbanás mellett a Thermalpark vendégeként egy ingyenes belépő jár a nyáresti koncertre, míg napközben (14:00-tól 17:00 óráig) Kovács Ákos, DJ-ként Vinnie Lonely pörgeti majd a lemezeket és pezsdíti fel a hangulatot. 

Augusztus 4-én fergeteges koncerttel készül a népszerű duó, melyre a dunaszerdahelyi termálfürdő vendégeinek ingyenes lesz belépés!

A hangulat felvezetéséről tehát elsőként Vinnie Lonely, azaz Kovács Ákos gondoskodik. Napközben a 70-es évek magyar, szlovák és cseh disco slágereire tombolhat majd a nagyérdemű.

Majd 18:00-tól a színpadra lép Lizi & Marci.

20:00 órától pedig az ismert duó, Falusi Mariann és Sárik Péter koncertje teszi fel az i-re a pontot.


Falusi Mariann és Sárik Péter 2009 óta játszanak együtt. Első műsorukat magyarországi premierje után New Yorkban mutatták be, hatalmas sikerrel. Azóta több közös produkciót hoztak létre, de legjobban kettesben szeretnek játszani.

A duó koncertjei igazi zenei csemegének számítanak, előadásukban az ismert magyar és világslágerek, jazz örökzöldek, kuplék békésen megférnek egymás mellett, ők pedig boldogan csaponganak stílusok és korok közt, míg közönségük minden koncerten velük énekel.

Belépőjegyek a koncertre a helyszínen válthatóak, illetve megvásárolhatóak elővételben is a dunaszerdahelyi termálfürdő jegypénztárában.

A belépőjegy ára: 5 EUR / fő

A termálfürdő vendégei számára ingyenes lesz a belépés!

Mindenkit sok szerettel várnak!


Facebook-esemény: www.facebook.com/events/741144684006162

Facebook: www.facebook.com/ThermalparkDS
Web: www.thermalpark.sk

(PR-cikk)