Aurora FolkGlamour, avagy egy mesés divatbemutató, ahol a magyar népmesék, balladák, legendák életre kelnek!

2023. november 26. - 16:14 | Régió

2023. december 14-én Dunaszerdahelyen, a Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ színpadán egy nem mindennapi divatbemutató keretén belül mutatja be Németh Hajnal Aurora az autentikus népviseleteket és hímzésmintákat, illetve az ezekből inspirálódott ruhákat és ékszereket. Egy előadás, amely méltán nevezhető komplex magyar élménynek, hiszen a magyar népi kultúra minden szelete egyszerre jelenik meg a színpadon: magyar népdal, néptánc, népviselet, népmese válik élő előadássá, miközben egy kis szeletet tudnak megmutatni Magyarország kulturális értékeiből.

Németh Hajnal Aurora folyamatosan kutatja, hogyan lehet a régi technikákat, motívum kincseket átemelni a jelenbe, úgy, hogy megtartsák szépségüket, értéküket, de hozzátegye a saját kézjegyét is. Szeretné megőrizni a múltunk értékes darabjait, miközben átformálja őket a mai világ számára is érthető, hordható, befogadható alakba.

Az Aurora kollekcióihoz különleges divatbemutatókat rendez, ilyen a Mesés Divatbemutató - a Mesés Aurora FolkGlamour című divatbemutató előadás - is, amely 2023. december 14-én a dunaszerdahelyi VMK színháztermében kerül megrendezésre.

Jegyek a dunaszerdahelyi előadásra még kaphatóak online - IDE kattintva!

Jegyár: 7 euró / fő

További információ:


www.csaplarkult.sk/hu
www.facebook.com/csaplarkult
https://www.facebook.com/events/1301827924550901

(PR-cikk)