AUTÓS ÜLDÖZÉS: Fényszórója buktatta le a körözött bűnözőt!

2019. október 5. - 12:43 | Régió

Csehországban adtak ki európai elfogatóparancsot a 37 éves férfi ellen, akit pénteken este némi üldözés után elfogott a szlovák rendőrség.

AUTÓS ÜLDÖZÉS: Fényszórója buktatta le a körözött bűnözőt!
Illusztráció

Lenka Ivanová kassai kerületi rendőrségi szóvivő közölte, a rendőrség azért akarta megállítani a férfi kocsiját, mert nem működtek rendesen a fényszórói. A tag viszont berezelt és rátaposott a gázra. Több utcán keresztül üldözték, más rendőri egységekkel együtt a rendőrkocsikkal próbálták blokkolni az útját, de ez egy darabig nem sikerült. A Lőcsei kapu közelében azonban nagy sebesség mellett elvesztette az irányítást a kocsija felett, és nekicsapódott egy oszlopnak.

A fickó azonban még innen is elmenekült, de az egyik szomszédos utcában útját állták a rendőrök, és noha próbált ellenállni, ártalmatlanná tették. Miután őrizetbe vették, derült ki, hogy a 37 éves helyi férfi ellen a csehországi Chomutovban betöréses lopás miatt európai elfogatóparancsot adtak ki.

Alkoholt nem fogyasztott, de mivel menekülés közben megsérült, kórházba szállították és ott vettek tőle vért, hogy kiderítsék drog hatása alatt volt-e.

(TASR)

Címkék: krimi, rendőrség