Autós üldözés volt Győrben, két férfi árkon-bokron keresztül próbált meglógni

A Győri Rendőrkapitányság járőrei vasárnap késő délután szolgálati gépjárművel haladtak Győr belterületén, amikor egy Volkswagen típusú személyautót akartak közlekedési ellenőrzés alá vonni. A sofőr a rendőri megkülönböztető fény- és hangjelzés ellenére nem állt meg, hanem növelte sebességét és Győrság irányába menekülni próbált.

Autós üldözés volt Győrben, két férfi árkon-bokron keresztül próbált meglógni
police.hu

A rendőrök követték a nagy sebességgel haladó gépkocsit és többször megállásra szólították fel a benne ülő két férfit. A vezető ennek ellenére szabálytalanul és többször veszélyes manőverekkel haladt tovább. Töltéstavánál egy útkereszteződésbe érve megcsúszott az autó és kisodródott az út menti árokba. A sofőr és utasa ezután futva próbált a szántóföldön át elmenekülni. A járőrök utolérték őket, a két férfit elfogták és a Győri Rendőrkapitányságra előállították.

Nem csoda, hogy a nyúlcipőt húzó sofőrnek nem fűlt foga társalogni a hatóság embereivel, ugyanis korábban eltiltották a járművezetéstől, ezért őt kihallgatását követően szabálysértési őrizetbe vették. Utasát személyazonosságának megállapítása után szabadon bocsátották.

police.hu