HUF: 381.65 Ft

CZK: 24.594 Kč

28 °C

13 °C

2022. 05. 24. kedd

Eszter, Ela

július 27., 14:07
Kamion Eb: Kiss Norbert történelmi sikere Oroszországban

Kiss Norbert, az Oxxo Energy Truck Race Team pilótája nyerte meg a kamion Európa-bajnokság oroszországi fordulójának szombati első futamát, s ezzel sporttörténelmet írt: a magyar csapat először tudott győzni egy versenyhétvége első viadalán.

január 9., 13:04
Ismét T-Home csomagokban a SportKlub csatorna

A SportKlub csatorna csütörtöktől visszakerül a T-Home televíziós műsorkínálatába, így a sportrajongó tévénézők nem maradnak le kedvenc csapataik kézilabda-, vízilabda-, kosárlabda-, illetve jégkorong-mérkőzéseiről.

A Honda új versenyautója
január 20., 14:26
A Honda új versenyautója

A Hondánál addig-addig ismételgették, hogy nem készítik el az NSX versenyautó utódját, hogy – végül készítettek helyette valami hasonlót.

A pénzeseknek áll a világ az F1-ben
január 3., 16:50
A pénzeseknek áll a világ az F1-ben

Anthony Davidsonnak az idén sem sikerült helyet találnia magának a Forma-1-ben, a brit pilóta szerint ugyanis csak az anyagi hátteret biztosítani képes versenyzőknek van esélyük arra, hogy bekerüljenek az autósport elitkategóriájába.

Dakar-rali: jövőre is Dél-Amerikában robog a karaván?
január 28., 20:09
Dakar-rali: jövőre is Dél-Amerikában robog a karaván?

Yann Le Moenner, a Dakar-ralit szervező A.S.O. irányítója a szerdai madridi tanácskozás után kijelentette, hogy a "nagy sikerre való tekintettel" ismét dél-amerikai helyszíneken rendezhetik meg a nagyszabású viadalt.

Napi friss

Időjárás
POZSONY időjárás DUNASZERDAHELY időjárás KOMÁROM időjárás Párkány időjárás