Az Ahogy esik, úgy puffan újabb sikerei

2018. november 25. - 14:27 | Kultúra

A „felvidéki Beugróként” is emlegetett Ahogy esik, úgy puffan című improvizációs műsor novemberben újabb két helyszínen aratott sikert.

Az Ahogy esik, úgy puffan újabb sikerei
Balról: Szabó Viktor, Nagy László, Losonczi Kata, Majorfalvi Bálint, Olasz István

A műsorvezető, illetve a feladatok kiagyalója ezúttal is Majorfalvi Bálint, a Komáromi Jókai Színház színésze volt. Az Esztergomi Vármúzeum színpadán a törzstagok: Olasz István (szintén a Jókai Színház színésze), Nagy László (a Komáromi Jókai Színház ügyelője), a csoporttal már többször szereplő Losonczi Katával (szabadúszó színésznő) léptek fel.


Balról: Debreczeny Csaba, Majorfalvi Bálint, Losonczi Kata, Olasz István, Nagy László

A sztárvendég ezúttal Debreczeny Csaba volt, aki legutóbb hat éve játszott együtt az Ahogy esik úgy puffan színészeivel. Akkor a budapesti Örkény Színház tagjaként remekelt, ezúttal szabadúszó színészként lépett a publikum elé, akiknek az eredeti, budapesti Beugró című műsorból, illetve a Mi kis falunk című sorozatból is ismerős lehetett kiváló humorérzéke. Az est különlegessége volt, hogy ezúttal – szervezői kérésre – minden feladat valamilyen módon kapcsolódott a középkorhoz, ami kellően megfűszerezte a jeleneteket.

Ezt követően Lakszakállason került sor az újabb fellépésre – szintén Majorfalvi Bálint vezetésével a IV. eljátszLAK színjátszó fesztiválon. A játszók ezúttal szintén Losonczi Kata, Nagy László és Olasz István voltak, kiegészülve Szabó Viktorral, a Komáromi Jókai Színház színészével.


(-)