Az ALFA ROMEO GIULIA és STELVIO VELOCE összkerékhajtású modelljei a DUNAUTO DS márkakereskedésben

2021. október 21. - 11:09 | Régió

Az Alfa Romeo Giulia és Stelvio Veloce modellek elérhetőek a DUNAUTO DS márkakereskedéseiben, ahol szeretettel várják Önöket egy tesztvezetésre, mely keretein belül Önök is megtapasztalhatják az Alfa Romeo által nyújtott vezetési élmény és a kényelem összefonódását.

Az ALFA ROMEO GIULIA és STELVIO VELOCE összkerékhajtású modelljei a DUNAUTO DS márkakereskedésben

Az Alfa Romeo Stelvio Veloce, valamint a Giulia Veloce nevében az olasz Veloce szó utal a gyorsaságra és az összkerékhajtásra. Mindkét modell kiváló választásnak minősül családoknak és a sportos vezetést kedvelőknek egyaránt. A tökéletesen beállított futóműnek és a négykerék meghúzásnak köszönhetően extrém, csúszós útviszonyokon is megállják helyüket. A 20 colos könnyűfém felniken gördülő, gazdag alapfelszereltségű újdonságok motorháztetője alatt egy 2 literes turbós 4 hengeres benzinmotor található, mely 280 lóerőt, illetve 400 Nm-es nyomatékot szabadít rá az aszfaltra. A nyolcfokozatú automataváltós Stelvio SUV 5,7 másodperc, míg a Giulia Sedan 5,2 másodperc alatt tudja le a 0-100 km/h-ra gyorsuló sprintet. A végsebességük 230 km/h.

A szerényebb fogyasztás érdekében a Stelvio Veloce 2,2 literes turbós 4 hengeres dízelmotorral is rendelhető, mely a 210 lóerő, ill. a 470 Nm segítségével 6,6 másodperc alatt gyorsul fel álló helyzetből 100 km/h-ra. A végsebessége 215 km/h. Az új összkerékhajtású Stelvio alapáron továbbfejlesztett vezetéstámogató rendszert kínál, mint pl. a sávelhagyásra figyelmeztető és a balesetmegelőző rendszer. Abszolút csúcsmodellnek az 510 lóerős biturbós V6-os benzinmotorral felszerelt Stelvio és Giulia Quadrifoglio számít.

Ha felkeltette érdeklődésüket a felsorolt Alfa Romeo modellek egyike, bátran keressék értékesítő kollégáinkat. Elérhetőségeiket megtalálják ITT.

A raktárkészleten lévő modellek teljes felszereltségéért és árinformációiért kattintsanak IDE.


Dunauto DS, s.r.o.
Hlavná 81/35
929 01 Dunajská Streda
https://www.dunauto.com/
ar@dunauto.com

(PR-cikk)