Az állam tönkretette az életét, ezért akart bosszút állni a képviselőkön a férfi, aki egy fejszével próbált bejutni a parlamentbe

2021. január 29. - 11:18 | Belföld

Jelenleg is őrizetben van az a fiatal férfi, aki szerdán egy fejszével próbált bejutni a parlamentbe. A TV JOJ információi szerint az állam állítólag tönkretette az életét, ezért elégtételt akart venni a képviselőkön.

Az állam tönkretette az életét, ezért akart bosszút állni a képviselőkön a férfi, aki egy fejszével próbált bejutni a parlamentbe
Fotó: Facebook / Ján Marosz

A férfi délután 4 óra körül próbált bejutni a parlamentbe egy táskával a kezében, amiben egy fejsze volt. A fiatalt látta az épület előtt Ján Marosz parlamenti képviselő is, aki épp egy kollégájával beszélgetett.

„Fiatal, vékony srác bakancsban magabiztos léptekkel közelített a parlament felé. Még mondtam is a kollégámnak, hogy ez a fickó úgy néz ki, mintha bomba lenne a táskájában. Miután bement az épületbe, hirtelen a kint cigarettázó őrök berohantak”

– mesélte Marosz.

A fiatal férfi ellenkezett, de az őrök sikeresen lefegyverezték. Marosz szerint a férfi azt kiabálta, hogy a politikusok és a bíróságok tönkretették az életét, hogy miattuk került kilátástalan helyzetbe.

A férfinél a fejsze mellett egy szuronyt is találtak. Hamarosan megérkeztek a rendőrök is, akik őrizetbe vették a férfit.

"Nehéz időszakot élünk, sokaknak pszichikai problémáik vannak, de ez egyértelműen nem a legjobb módszer volt arra, hogy megoldja az élethelyzetét" - tette hozzá Marosz.


(noviny.sk)