Az amerikai sztárnak súlyos autóbalesete volt

2015. december 16. - 16:36 | Kultúra

A hollywoodi legendának óriási szerencséje van, hogy egyáltalán túlélte azt az ütközést, amiben összesen hét autó szaladt egymásba – írja a tvgo.hu.

Az amerikai sztárnak súlyos autóbalesete volt
Fotó: huffingtinpost.com

A baleset a Sziklás-hegységben történt, egy jégvihar következtében, a 68 éves színész pedig a közösségi médiában osztotta meg a részleteket a nyilvánossággal.

Az Oscar-jelölt sztár éppen Colorado államban autózott négykerék-meghajtású dzsipjével, amikor a szerencsétlenség történt. A rendőrség tájékoztatása szerint Woods volt az egyetlen a baleset résztvevői közül, aki nem hajtott bele egy másik járműbe, és személyi sérülés sem történt: a sokkot leszámítva minden érintett ép bőrrel úszta meg a dolgot.

Íme a színész saját beszámolója a történtekről: „Sziklás hegység: egy fickó több mint 75 mérfölddel (120 km/h) hajtott egy jégviharban, és kipördült az útról. Jobbra nekihajtottam egy sziklafalnak, hogy elkerüljem vele az ütközést, majd 180 fokban megpördültem, lekoccoltam a bal oldali falat is, ezután hátrafelé csúsztam körülbelül 60-nal (több mint 90 km/h-val).

Egy hatalmas szakadék vezetett a folyóhoz, 30 méterrel alattunk, de a szalagkorlát szerencsére megtartott. Utána pedig sikerült úgy manővereznem az autóval, hogy elkerüljem az utánam érkező forgalmat. Haláleset nem történt. Kicsit kivagyok, és a kocsi is tropára ment. Szerencsém, hogy élek. És hálistennek mindenki más is túlélte. Az enyémmel együtt hét autót érintett a baleset” – írta sorozatos tweetjeiben a színész, aki az eset után úgy érezte, Isten rámosolygott aznap, ezenkívül rajongói aggódását is nagyon meghatónak találta.

tvgo.hu

Címkék: autóbaleset