Az angol élvonal két csapata is figyeli a Slovan kapusát

2019. november 12. - 09:59 | Sport

Több labdarúgóklub érdeklődését is felkeltette a Slovan Bratislava hálóőre, Dominik Greif, aki az Európa-ligában és a Fortuna Ligában is remek teljesítményt nyújt.

Az angol élvonal két csapata is figyeli a Slovan kapusát
Fotó: Reuters

A pozsonyiak eddig négy mérkőzést játszottak az európai kupaporondon, Greif pedig mindannyiszor a kulcsjátékosok közé tartozott. A Football Insider szerint a Wolverhampton elleni EL-találkozón két angol élvonalbeli klub, a Crystal Palace és a Brighton & Hove Albion ügynökei figyelték a Slovan hálóőrét. Azon a mérkőzésen Greif egy büntetőt is hárított. A meccs után a farkasok edzője, Nuno Espírito Santo Európa egyik legjobb fiatal kapusának nevezte Greifet.

A Premier League-ben szereplő két csapat továbbra is szemmel tartja a 22 éves kapust, a pletykák szerint pedig már a téli átigazolási időszakban ajánlatot is tehetnek érte. A mögöttünk lévő nyári átigazolások során a portugál FC Porto érdeklődéséről is hallani lehetett.

Greif az ŠK Vrakuňa csapatában kezdte pályafutását, a jelenlegi szezonban pedig 25 tétmérkőzésen védte a Slovan kapuját – ezek közül tízszer gólt sem kapott. Teljesítményével nemcsak a külföldi klubok, hanem Pavel Hapal szövetségi kapitány figyelmét is felkeltette, így a nemzeti csapatba is beválogatták.


-para-