Az Arizóna zenekar nem ismer lehetetlent

2016. augusztus 1. - 10:58 | Kultúra

Elérhetővé vált a csallóközi Arizóna zenekar legújabb klipje, mely vasárnap délután debütált. A klip a Nanana című dalukhoz készült.

Az Arizóna zenekar nem ismer lehetetlent
Forrás: Facebook

A fiatal zenészek nem lopják a napot, pár hónappal ezelőtt, március végén keresztelték meg második nagylemezüket, a Tiltott gyümölcsöt. Azóta lemezbemutató koncertek sorozata áll már mögöttük. A lemezen szerepel egy Nanana című dal is, mely mostanra már magáénak mondhat egy életvidám klipet is. „A lemez utolsó két dalával nagy bajban voltunk. Addigra kifogytunk az ötletekből. Maja próbálta írni a szöveget, én pedig játszottam a gitáron, s gondolkodtunk, hogy vajon mit találjunk ki. Ekkor jött a na-na-na ötlet. Úgy voltunk vele, hogy szükség van egy kitöltő dalra, így felvettük, s amikor visszahallgattuk, rájöttünk, hogy ez egyáltalán nem egy kitöltő dal, sőt az egyik kedvencem lett” - hangzottak el még márciusban Gasparik Fecó, a zenekar egyik alapító tagjának szavai.

„Legújabb videoklipünk másodikként jelenik meg a Tiltott gyümölcs című lemezünkről, hiszen januárban debütált a mostanitól jócskán eltérő James Bond. Ahogy a dal címe is elárulja, látszólagos egyszerűségre törekedtünk a dalban és a videoklipben egyaránt, de a Nananának mélyebb mondanivalója is van. Szerettük volna, ha a képi anyag is letisztult, ezért igyekeztünk szép természeti helyszíneket találni, melyeket végül a mi kis Csallóközünkben fedeztünk fel, nem utolsósorban pedig a lemez borítóján található fát is igyekeztünk megtalálni. Bízunk benne, hogy egyszerűként, de nagyszerűként hiteles, és elnyeri a közönségünk tetszését” - hangsúlyozta Fecó már a klip elkészülése után.

Az Arizóna zenekar Tiltott gyümölcsét továbbra is hallhatjuk, legközelebb augusztus 5-én, Somorján, Demjén Ferenc előzenekaraként lépnek fel, majd augusztus 6-án az ipolysági Sörfesztiválra látogatnak el, augusztus 12-én pedig Szombathelyen állnak színpadra a Joskar Ola Napok keretein belül. Ahogyan azt a Nanana című dalukban Maja énekli: „Csak élvezd, érezd!”

(SzC/para)

Címkék: Arizóna, zene, videoklip