Az édesapja szerint zaklatás áldozata volt a fia, aki levetette magát az alapiskola épületének tetejéről

2023. november 22. - 15:29 | Régió

Megszólalt az édesapa, akinek 15 éves fia hétfőn délelőtt levetette magát az alapiskola épületének tetejéről.

Az édesapja szerint zaklatás áldozata volt a fia, aki levetette magát az alapiskola épületének tetejéről
Fotó: Pixabay - illusztráció

Életét vesztette egy 15 éves fiú, miután hétfőn délelőtt leugrott egy iskola épületének tetejéről a tőketerebesi járásbeli Parchovany községben – írtuk korábban.

A 15 éves fiú a tanítási órák közti szünetben ment fel az alapiskola tetőrészére, ahonnan aztán leugrott. A gyereket súlyos sérülésekkel szállították kórházba, ott viszont végül elhunyt.

Roman édesapja a Nový Časnak azt mondta, fia zaklatás áldozata volt, emiatt pedig feljelentést tett a rendőrségen, és követeli az igazgatónő menesztését.

A 47 éves apa szerint nyílt titoknak számít, hogy bizonyos diákokat zaklatnak az iskolában, és erről állítása szerint az igazgatónő is tud.

A férfi azt állítja, fiát lányok zaklatták az iskolában, gúnyolták a haja, az öltözködése, sőt, még az iskolai felszerelése miatt is. Az apa szerint Roman pszichológushoz járt és gyógyszereket is szedett, elismerte, hogy depresszióval küzdött.

Az esettel a rendőrség foglalkozik, vizsgálják a körülményeket, bővebb információt ezzel kapcsolatban azonban nem közöltek. A lap megszólította az iskola igazgatónőjét is, de nem akart nyilatkozni.


(cas.sk)