Az egykori szépségversenydöntős csak nézte, ahogy meghal a lány, akit elgázolt – megdöbbentő részletekről mesélt egy szemtanú

2020. szeptember 29. - 11:43 | Régió

Egy szemtanú szerint semmi emberséget nem mutatott Daniela Kralevich egykori szlovákiai szépségversenydöntős és divattanácsadó közvetlenül az után, hogy elgázolta a 18 éves Nguyen Thi Dieu Linht.

Az egykori szépségversenydöntős csak nézte, ahogy meghal a lány, akit elgázolt – megdöbbentő részletekről mesélt egy szemtanú
Forrás: Čas.sk

A tragikus eset múlt héten hétfőn történt a pozsonyi Tomášiková utcában. A luxusterepjárót vezető Daniela Kralevich egy 18 éves lányt gázolt el, aki épp a zebrán haladt át. Linh megközelítőleg 20 métert repült és az útra zuhant.

A 49 éves Ján épp a közelben tartózkodott. Állítása szerint a balesetet nem látta, de ahogy meghallotta az ütközés hangját, azonnal a helyszínre sietett – írja a Nový Čas.

Amikor a férfi meglátta a vérző lányt, nem habozott, egy másik nő asszisztálásával ellátták a fejsérülését, valamint kitisztították a száját a vértől. Egy másik lány közben hívta a mentőket, majd kihangosította az operátort, akinek az utasításai szerint elkezdték újraéleszteni Linht. Ján egészen a mentők megérkezéséig szívmasszázst alkalmazott, majd a műveletet folytatták a mentők. A sérült lány életét végül nem sikerült megmenteniük.

A férfi elmondta, feldühítette, ahogy Kralevich az eset idején viselkedett. „Csak ült az autójában, nem tudom, hogy mit csinálhatott ott. Azt viszont száz százalékra kijelenthetem, hogy egyedül volt a kocsiban. Az édesanyja kb. fél óra elteltével érkezett a helyszínre” – mondta Ján, aki ugyan valószínűnek tartja, hogy Kralevich sokkot kapott, de nem érti, hogy miért nem szállt ki a járműből.

Éppen a férfi volt az, aki elmondta az egykori szépségversenydöntősnek, hogy a lány meghalt. Kralevich erre rosszul lett, és kórházba kellett szállítani. Linh hozzátartozói szerint a 35 éves nő a mai napig nem fejezte ki sajnálatát a családnak. Kralevich a baleset óta bujkál a nyilvánosság elől, még a közösségi oldalát is törölte.


(Cas.sk)