Az idill nem tartott sokáig, a férfi nem sokkal lánya születése után brutális tettet követett el

2022. november 20. - 19:57 | Külföld

Látszólag egy idilli család voltak, azonban ez egy nap alatt megváltozott, amikor hatalmas tragédia sújtotta őket. Mindez az egyik családtag számlájára írható.

Az idill nem tartott sokáig, a férfi nem sokkal lánya születése után brutális tettet követett el
Facebook-fotó

A The Sun beszámolója szerint a 29 éves Matthew Fisher bejelentette eltűnt feleségét a rendőrségen, és a közösségi médiában kért segítséget. „Látta valaki Abit, ha igen, kérem, értesítsen, vagy kérje meg, hogy hívjon fel” – írta Facebook-profilján. Ez azonban nem az Abi iránti őszinte aggódása miatt történt, hanem annak a tervnek a részeként, hogy elfedje szörnyű tettét.

Matthew a felelős ugyanis annak a nőnek az eltűnéséért, aki alig hat hónappal ezelőtt szült neki egy gyönyörű kislányt. Abi Fisher megfojtotta és kidobta a holttestét az erdőben körülbelül 20 kilométerre otthonuktól. A kamerarendszer rögzítette, amint hajnali négykor elhagyja a várost, és autójával pontosan arra a helyre hajt, ahol később megtalálták felesége holttestét. Matthew ujjlenyomatait találták meg a szalagon, amelyet a teste mellé dobtak.

Az orvosok szerint a fiatal nő fulladás következtében halt meg, és halála előtt több ütést is kapott a fejére és az arcára. Míg Matthew felesége testétől szabadult meg, hat hónapos kislányukat egyedül hagyta otthon. A férfi végül bevallotta ezt a megmagyarázhatatlan gyilkosságot, most pedig életfogytiglani börtönbüntetését tölti.

Amellett, hogy köszönetüket fejezték ki a rendőrségnek és sok másnak, az elhunyt fiatal nő szülei fájdalmas nyilatkozatot is tettek. „A mi gyönyörű Abink. Szavakkal nem lehet leírni, mennyire megsemmisültünk a veszteséged miatt. Nagyon hiányzol nekünk. Megígérjük, hogy minden nap büszkévé teszünk, és továbbra is úgy neveljük csodálatos kislányodat, ahogyan szeretted volna” – áll a szülei közleményében.

(čas.sk)

Címkék: család, tragédia, kisbaba