Az ifjú pár legszebb napjából tragédia lett: beomlott a padló a táncoló násznép alatt Toszkánában (VIDEÓ)

2024. január 14. - 18:05 | Külföld

Szombaton (január 13-án) baleset történt Toszkánában. Egy lagzi során beomlott a padló a násznép alatt, az összes mentőszolgálat a helyszínre sietett. A sérültek között vannak gyerekek is, illetve az ifjú házasok sem úszták meg sérülés nélkül a dolgot.

Az ifjú pár legszebb napjából tragédia lett: beomlott a padló a táncoló násznép alatt Toszkánában (VIDEÓ)
Képek forrása: Eugenio Giani Facebook-oldala - Továbbiakért kattints!

A szertartás utáni ünnepségre Pistoia véroséban, a Giaccherino kolostorban került sor. Az emberek az első emeletről a földszintre zuhantak, és a romok között kötöttek ki – írja a Today.it.

„Mindenki megijedt, amikor zajt hallott. Bementünk megnézni, hogy mi történt. Nagy volt a por, nem láttunk semmit. Csak kétségbeesett sikoltozást és sírást hallottunk” – mondta a portálnak az egyik, ott dolgozó pincérnő.

A baleset idején körülbelül 60-an tartózkodtak a teremben, közülük 35-en megsérültek.

Egy másik pincér azt mondta a La Republicának, hogy már akkor is remegett a padló, amikor az ünnepségre készültek. „A padló rossz állapotban volt, már akkor mozgott, amikor a poharakért mentünk” – tette hozzá.

Gondatlanságból elkövetett testi sértés miatt indult büntetőeljárás. A nyomozók jelenleg vizsgálják a körülményeket, és keresik, ki a felelős a kialakult helyzetért.

Eugenio Giani olasz politikus azt írta a közösségi oldalon, hogy öt kórházba került beteg állapota piros kóddal, öt sárga és huszonöt zölddel van jelölve.

(tvnoviny.sk)